Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőmet illik összevonni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőmet illik összevonni a fiam keresztelöjével? Vagy csináljuk inkább külön?

Figyelt kérdés
2008. aug. 22. 18:30
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ezt ti döntsétek el. Legyen úgy, ahogy ti szeretnétek, s ne az illemmel foglalkozz. :) Gratulálok és sok boldogságot!
2008. aug. 22. 19:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább külön csinálnám.
2008. aug. 22. 19:21
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is külön kellene, hacsak nem egy családias hangulatú, szűkkörű esküvőt terveztek. Akkor esetleg együtt lehetne, de ha nagyobb volumenű, én mindenképpen külön tartanám.
2008. aug. 22. 19:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A nagynénéméknél együtt volt, igaz ők csak a szűk családot hívták meg az esküvőre, és megmondták hogy nem akarnak semmit tartani. Persze az anyósa nem bírta ki, hogy ne szervezzen oda magukhoz mindenkit. De szerintem egyáltalán nem gond, ha egybe van, akkor sem, ha sok vendég lesz. Esetleg a keresztelésen csak egy kisebb csoport legyen ott, ezt meg fogják érteni a többiek is. Ha meg nem, akkor se foglalkozz vele.

Sok boldogságot!

2008. aug. 22. 20:39
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen mindenkinek sztem külön tartjuk meg :P
2008. aug. 23. 20:41
 6/8 anonim ***** válasza:
attól függ, mennyit csúszna a kettő egymáshoz képest. nem udvarias dolog 1-2 hónapon belül kétszer is összecsőditeni a rokonokat meg ismerősöket. ha ennél több idő telne el a két ünnep között, akkor mehet kettőben nyugodtan.
2008. aug. 24. 14:42
 7/8 anonim ***** válasza:
nézd a mai világban a legkissebb összejövetel is egy kissebb vagyonba kerül!én egyben tartanám.végülis már gyereketek is van,nem most kezdtetek el járni.
2008. aug. 25. 21:16
 8/8 anonim válasza:
100%

Szia

Szerintem nagyon jó ötlet eggyütt csinálni.

Így az összes rokon ott van és nem kell külön azt is megrendezni.Meg az külön költség is.

Így meg egybe megvan mind a kettő.

Nekünk júniusba lesz az esküvőnk és mi is akkor kereszteljül meg a lányumkat.

Azt mondta a pap hogy már nem egy ilyen esete volt hogy egybe tartották, meg kb.10 percel lesz csak hosszabb,mint ha csak esküvő lenne.

2009. jan. 14. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!