Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül egy 50 fős esküvő?
ez elég változó lehet. ha pl. a ruhára gondolok 20 000-től akár 500 000 is lehet (vagy a csillagos ég :))
de ha nincsenek extra igények, szerintem 500 000-ből, de mindenképp 1000 000 alatt ki kell jönnie
A sátor bérlése nagyon drága én sokat néztem kerestem is de 300 alatt nem láttam normálisat,ezért én étterem mellett döntöttem ami 5000/fö kaja+italokkal együtt.
50/fö 250.000,ruha amit én néztem magamnak 65.000 menyecske ruhával,torták sütik/sós 40.000stb.
ez igy eddig 355.000ft
ja zenekar 1fös zenekarok 25.000-60.000 mennek
vidéken persze
sok boldogságot!/szervezést
Nekünk 2007-ben volt 500.000 ft, de nem sátras hanem étteremben. Szerintem megéri, nem sokkal drágább és sokkal kényelmesebb. Ez az ötszázezer úgy annyi, hogy minimális pénzért vettem virágot, ruhát és a szolgáltatók (vőfély, zenész) is az olcsóbbak közül volt.
(a menyasszonyi ruhát pl. teszveszen vettem 7.000 ft-ért, a menyecske ruhámat szintén ott 1.500 ft-ért, a hajamat úgy csináltattam meg, hogy aznap bementem egy fodrászhoz és fésültettem magamnak egy kontyot fényképről 1.500 ft-ért a sminkemet magamnak készítettem!)
Ha egyszer sok pénzem lesz ott lesz esküvőm, ami nem most lesz:(
Ez egy drága: pestmegyei kasztélyszálló 62főig a teljes szálló korlátran használata(egy éjszaka mindenkinek 15órátó 11óráig, reggelivel, és minden szolg használható(medence, szauna))
www.fenyoharaszt.hu
Álom esküvő lenne, csak sajna:(
Pesten, de nem sátorban, lakodalommal kb. 1,2 millió, és mindenből nagyon szolidat akarunk. De ebben benne van kb. 30 fő szállása is (sajnos muszáj...).
Vidéken kb. 800 e-ből kijönne ugyanez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!