Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit tennétek, a a párotok nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, a a párotok nem akarná meghivni anyukátokat az esküvötökre?

Figyelt kérdés

Röviden annyi a történet, hogy anyukán meg volt egy mintaszülö, rossz volt a házassága, alkoholproblémái is voltak! Volt egy idöszak, amikor nagyon lecsúszott, sokat ivott és sok hülyeséget csinált! Azóta összeszedte magát, lett munkája, abbahagyta a piát stb. Szóval lett egy nyugodt kiegyensulyozott élete, rendezödött a viszonyunk!

Az esküvönkröl annyit, hogy külföldön élünk, és itt tartjuk! Egyszerü kéttanus ceremoniat terveztünk ( az egyik tanu a párom öccse). Erre bejelentik, hogy ketten öccsével vesznek repjegyet az anyjuknak! Nem is lenne gond, mert szeretem meg jó a viszonyunk, de ebböl adodoan anyukamnak is itt lenne a helye, de a párom nem akarja!

2015. jan. 9. 13:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Azért azzal nem értek egyet, hogy "minek 7-8 éves dolgokat feszegetni". Ha akkor átverte anyukád a párod anyját, akkor megértem, hogy párod nem tud együtt mosolyogni vele az esküvőn.

A kölcsön akkor lesz visszaadva, hogyha azt az összeget címzetten adjátok oda a párod anyjának. Amúgy pénzügyekben jobb a tiszta átlátható helyzet, nem az, hogy mindenki ad mindenkinek számoltalanul, és mindenki azt képzeli, hogy neki tartozik a másik.

2015. jan. 10. 09:53
 12/12 anonim ***** válasza:

Megértem a helyzeted, én 2 évig nem beszéltem anyámmal, nyomós okom volt rá. Már akkoriban tervezgettük az esküvőt a párommal, és ha úgy jött volna ki, hogy meg is tartjuk, akkor el se hívtam volna. A párom se akarta látni. De azért bántotta a helyzet, és mindig mondogatta, hogy ő úgy képzelte el korábban a jövendőbelijét, hogy annak a családjával is jóban van, meg zavarná is hogy csak az ő családját hívjuk meg.

Aztán rendeztük a dolgokat - persze van amit sosem fogunk elfelejteni neki - de már tudunk kulturáltan is beszélni egymással, így meghívtuk az esküvőnkre is. Bár az sem volt egyszerű, mire eljutottunk az esküvőig...de mindegy, akkor is ott volt a helye.

2015. jan. 12. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!