Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Körte alkaton milyen típusú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Körte alkaton milyen típusú esküvői ruhák állnak jól?

Figyelt kérdés

Széles a csípőm, vastag a combom, és alig van derekam. A cicim nem éppen kicsi, C-s, de a keskeny csapott vállaim miatt az országút széles csípőmmel szemben mégsem vagyok homokóra alkatúnak mondható. A fenekem sem éppen kicsi. Milyen ruhák állnak jól ezen az alkaton?

Egyébként van rajtam 10 kiló plussz, amiből legalább 6-ot szándékomban áll leadni, de ez csak a méreten változtat, az alkatomon nem.

2015. jan. 5. 18:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Hercegnős ruhában nem látszik, hogy mekkora a feneked, akármekkora lehet:)
2015. jan. 5. 18:29
 2/18 anonim ***** válasza:
Görög stílusú,mindenképp olyan ami a mell alatti résztől egyből bővül.Így a derék,has,fenék,comb eltakarva,a mell meg ki van hangsúlyozva.És pántos legyen szerintem.
2015. jan. 5. 18:34
 3/18 anonim ***** válasza:

nem feltétlenül jó,ha bő ruhában takargatod.

Hány centi magas vagy?Engem pl a hercegnős összenyomott nagyon.

engem ez pl megnyújtott és nem látszódott,hogy nagyobb a fenekem demetrios 3197, nem rögtön a derekadtól bővül,de én úgy gondolom érdemes elmenni egy olyan szalonba ahol több fazonú ruhát felpróbálhatsz és le is fényképezheted benne magad!

2015. jan. 5. 19:35
 4/18 anonim ***** válasza:
Tudom,hogy már lerágott csont,de "A" vonalú ruhák,viszonylag kicsi abronccsal.A derekadat meg a fűző úgyis alakítja.A szalonban segítenek.Jó lehet(de fel kell próbálni) egy nyakba kötős ruha még ha vékony pántos v. csak csipkés,mert az szélesíti a vállat,úgyan úgy mint a pánt nélküli...bár azt nagy cicihez nem ajánlják,de próbáld fel .A tanácsom,hogy vigyél fényképezőgépet és mindegyiket fényképezd le így otthon nyugodt körülmények között ki tudod magad elemezni.Volt olyan ruha,ami nagyon tetszett magamon felvéve tükörből,de képen nem állt jól és ugye sok kép készül...
2015. jan. 5. 20:13
 5/18 A kérdező kommentje:

170cm vagyok, 70kg. A nagy napra ezt kb. 64-63kg-ra le szeretném faragni, de még úgyis max. 3cenivel lenne kevesebb a csípőszélességem, mert maga a medencecsontom nagyon széles. A magasságomhoz meg valamennyit hozzáad a cipő magassága, egy kb. 4 cm-es hasáb sarkú cipőt szeretnék, de az nem sokat nyújt rajtam.

Az eredeti elképzelésem egy térd alá érő, A-vonalú szoknyarészű ruha egy pici abronccsal, de nem tudom hogyan állna rajtam. Nagy abroncsos hercegnős habcsók ruhát nem szerntnék, bár való igaz, az elrejti a csípőt és a nagy feneket :) A melltől bővülőn még gondolkodom, de az olyan típusú nyári ruháim sem igazán előnyösek rajtam. Esetleg egy vállnélküli, vagy áttetsző vállú ruha valami dísszel a derekán javíthatna a helyzeten, bár valóban a ruhapróbálás deríthetné ki mi áll jól rajtam. Dekoltázs téren meg a szögletes dekoltázs áll legjobban. Nem tudom találok-e olyan ruhát, ami minden szempontnak megfel, attól tartok több ruha alapján kell majd varratnom egyet.

2015. jan. 5. 20:37
 6/18 anonim ***** válasza:
Megírnád mennyi a mell,derék,csípőbőséged? Úgy könnyebb lenne válaszolni (egy szintén menyasszony)
2015. jan. 5. 21:21
 7/18 A kérdező kommentje:
A csípőm körmérete 100cm, a derekamé 82, mell 89 (mell alatt 84).
2015. jan. 5. 21:46
 8/18 A kérdező kommentje:
ja, kb. fél centi minusz mindegyiknél, mert most frissen pizsama fölött mértem.
2015. jan. 5. 21:48
 9/18 anonim ***** válasza:
Én kérdeztem a méreteidet. A csípőt a feneked legkerekebb részénél mérted?És konkrétan a csípőcsontodnál körben mennyi? Nehéz kérdés, ami mell alatt egyből bővül az esetleg kismamás hatást kelthet. nekem is keskeny vállam van, ami én kifejezetten szeretek,nőies
2015. jan. 5. 21:57
 10/18 A kérdező kommentje:
A csípőcsontomnál mértem, nem a fenekemnél.
2015. jan. 5. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!