Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Körte alkaton milyen típusú esküvői ruhák állnak jól?
Széles a csípőm, vastag a combom, és alig van derekam. A cicim nem éppen kicsi, C-s, de a keskeny csapott vállaim miatt az országút széles csípőmmel szemben mégsem vagyok homokóra alkatúnak mondható. A fenekem sem éppen kicsi. Milyen ruhák állnak jól ezen az alkaton?
Egyébként van rajtam 10 kiló plussz, amiből legalább 6-ot szándékomban áll leadni, de ez csak a méreten változtat, az alkatomon nem.
nem feltétlenül jó,ha bő ruhában takargatod.
Hány centi magas vagy?Engem pl a hercegnős összenyomott nagyon.
engem ez pl megnyújtott és nem látszódott,hogy nagyobb a fenekem demetrios 3197, nem rögtön a derekadtól bővül,de én úgy gondolom érdemes elmenni egy olyan szalonba ahol több fazonú ruhát felpróbálhatsz és le is fényképezheted benne magad!
170cm vagyok, 70kg. A nagy napra ezt kb. 64-63kg-ra le szeretném faragni, de még úgyis max. 3cenivel lenne kevesebb a csípőszélességem, mert maga a medencecsontom nagyon széles. A magasságomhoz meg valamennyit hozzáad a cipő magassága, egy kb. 4 cm-es hasáb sarkú cipőt szeretnék, de az nem sokat nyújt rajtam.
Az eredeti elképzelésem egy térd alá érő, A-vonalú szoknyarészű ruha egy pici abronccsal, de nem tudom hogyan állna rajtam. Nagy abroncsos hercegnős habcsók ruhát nem szerntnék, bár való igaz, az elrejti a csípőt és a nagy feneket :) A melltől bővülőn még gondolkodom, de az olyan típusú nyári ruháim sem igazán előnyösek rajtam. Esetleg egy vállnélküli, vagy áttetsző vállú ruha valami dísszel a derekán javíthatna a helyzeten, bár valóban a ruhapróbálás deríthetné ki mi áll jól rajtam. Dekoltázs téren meg a szögletes dekoltázs áll legjobban. Nem tudom találok-e olyan ruhát, ami minden szempontnak megfel, attól tartok több ruha alapján kell majd varratnom egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!