Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ki volt az esküvői tanúd?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki volt az esküvői tanúd?

Figyelt kérdés

Tudom hogy nincs erre semmi szabály, csak érdekel hogy kit szoktak általában felkérni?

Testvér, unokatestvér, legjobb barát/barátnő, stb.

2014. dec. 18. 18:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
74%

Eredetileg a barátnőm lett volna, de kedves módon alig pár héttel az esküvő előtt lemondta. Aztán azt mondta vendégként eljön. Majd az esküvőn szembesültem vele, hogy nem jött el. Utólag facebookon olvastam el az üzenetét, hogy nem jön mert nincs pénze...még csak fel se hívott. Nem is értettem. Ki kért pénzt? Mert én nem. Nászajándékot sem kértünk senkitől. Nagyon szarul esett. Azóta eltávolodtam tőle. Nekem ez nem fért bele 10 + év "barátság" -ba.

Végül a nővérem lett a tanúm. Rá nem gondoltam először, mert nem állunk olyan közel egymáshoz, és azt sem gondoltam, hogy ő részt akarna venni ilyesmiben...

A férjemnek az egyik haverja volt a tanúja, a másik haverja meg a fotós:D

2014. dec. 18. 20:33
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
A baratnom. A ferjem tanuja pedig a baratnom (tanum) elettarsa, aki a ferjemnek baratja is. Kettanus volt, azert valasztottuk oket, mert az egyeduli emberek, akik az elejetol kezdve tanui voltak a kapcsolatunknak...
2014. dec. 18. 20:50
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
A férjemnek, meg nekem is a nővéreink voltak.
2014. dec. 18. 21:18
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is keresztapát szokás, mondjuk én mást szerettem volna, de mivel ez már nagyon régóta így van, és nagybátyámat sem szerettem volna megsérteni, így ő volt.
2014. dec. 18. 21:35
 15/23 anonim ***** válasza:
Az elsonel a tesom, a masodiknal a legjobb baratnom😄
2014. dec. 18. 21:36
 16/23 anonim ***** válasza:
Legjobb barátnőm :) De amúgy itt is a keresztapát szokás...
2014. dec. 18. 22:57
 17/23 anonim ***** válasza:
Az egyik mostohatestvérem. A férjemnek pedig az unokatestvére.
2014. dec. 19. 06:39
 18/23 anonim ***** válasza:

Az enyem a testvérem volt, a férjemé az egyik legjobb barátja.

Hogy mi a szokás, és a család kit tart méltónak rá, az mellékes. Az a lényeg, hogy a vólegény, menyasszony kiket szeretne.

2014. dec. 19. 07:59
 19/23 anonim ***** válasza:
Tesóm lett volna, de ő még akkor kiskorú volt. A választásom végül anyukám barátnőjére esett. Nagyon kedves a szívemnek, olyan nekem mint egy keresztanya. Azért is választottam őt, mert nincs családja, nincs gyermeke. Mivel ő nem fogja átélni, milyen az ha a gyermeke házasodik, ezért gondoltam, hogy legalább ilyen módon kicsit több szerepet kap valaki nagy napján.
2014. dec. 19. 08:52
 20/23 anonim ***** válasza:
Öcsém :)
2014. dec. 19. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!