Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki volt az esküvői tanúd?
Tudom hogy nincs erre semmi szabály, csak érdekel hogy kit szoktak általában felkérni?
Testvér, unokatestvér, legjobb barát/barátnő, stb.
Eredetileg a barátnőm lett volna, de kedves módon alig pár héttel az esküvő előtt lemondta. Aztán azt mondta vendégként eljön. Majd az esküvőn szembesültem vele, hogy nem jött el. Utólag facebookon olvastam el az üzenetét, hogy nem jön mert nincs pénze...még csak fel se hívott. Nem is értettem. Ki kért pénzt? Mert én nem. Nászajándékot sem kértünk senkitől. Nagyon szarul esett. Azóta eltávolodtam tőle. Nekem ez nem fért bele 10 + év "barátság" -ba.
Végül a nővérem lett a tanúm. Rá nem gondoltam először, mert nem állunk olyan közel egymáshoz, és azt sem gondoltam, hogy ő részt akarna venni ilyesmiben...
A férjemnek az egyik haverja volt a tanúja, a másik haverja meg a fotós:D
Az enyem a testvérem volt, a férjemé az egyik legjobb barátja.
Hogy mi a szokás, és a család kit tart méltónak rá, az mellékes. Az a lényeg, hogy a vólegény, menyasszony kiket szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!