Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit várhatok Tőle szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit várhatok Tőle szerintetek?

Figyelt kérdés

10 hónapja ismerjük egymást. A kapcsolatunk második hónapjában számomra érthetetlen módon felpróbáltatta (ujjamra húzta) az exe eljegYzési gyűrűjét..... akkor annyira meglepett, hogy csak néztem csodálkozó tekintettel, úgy ahogy az akkori vágya miatt is a gyerekvállalással :O

Azóta sem hozta fel a gyűrű témát...sőt mikor mondta társaságban hogy mehetnékje van egy jó kis lagziba....az egyik ismerős megjegyezte, hogy majd a sajátjába menjen....azt mondta ő sose nősül meg, mert nem hülye :O ekkor én is jelen voltam. Kicsit kiakadtam a válaszán.... de mióta a közös baba témán sincs rajta intenziven (szóval keveset bújunk össze) szóval kezdek aggódni. Lehet alaptalanul.... de csak ott motoszkál a fejemben, hogy akkor annak idején mért volt olyan fontos a gyűrű meg a közös baba? 37 évesek vagyunk. Nekem van egy fiam....3 hónapja együtt is élünk. Mit gondoltok? Azt se tudom, hogy kérdezzek rá.

2014. nov. 6. 11:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de én ezt nem értem. Az elől elzárkózik, hogy az életét összekösse veled, de gyereket szeretne tőled. Ráadásul egy ennyire fiatal kapcsolatba máris gond van a szexuális élettel. Én átgondolnám a helyedben, mennyire lehet felelősen így babát tervezni. Egyedül is fel tudnád nevelni a 2 gyereket? Mert ezt ne hagyd figyelmen kívül, hogy alakulhat így is. Beszélgess el vele komolyan mindenképp.
2014. nov. 6. 12:00
 12/14 anonim ***** válasza:
Hát muszáj lesz rákérdezned szerintem.Vegyél erőt magadon.Jobb a harsány igazságot minél előbb megtudni,mint szép reményekkel elvesztegetni az időt:)
2014. nov. 6. 13:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Jól értem, hogy ti már most élesben, védekezés nélkül vagytok együtt? Én a leírtak alapján nem vállalnék gyereket, amíg nem érzem biztosnak a kapcsolatot és a másik érzéseit.
2014. nov. 6. 13:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is azt akarom kérdezni, hogy védekeztek?
2014. nov. 10. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!