Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit várhatok Tőle szerintetek?
Figyelt kérdés
10 hónapja ismerjük egymást. A kapcsolatunk második hónapjában számomra érthetetlen módon felpróbáltatta (ujjamra húzta) az exe eljegYzési gyűrűjét..... akkor annyira meglepett, hogy csak néztem csodálkozó tekintettel, úgy ahogy az akkori vágya miatt is a gyerekvállalással :O
Azóta sem hozta fel a gyűrű témát...sőt mikor mondta társaságban hogy mehetnékje van egy jó kis lagziba....az egyik ismerős megjegyezte, hogy majd a sajátjába menjen....azt mondta ő sose nősül meg, mert nem hülye :O ekkor én is jelen voltam. Kicsit kiakadtam a válaszán.... de mióta a közös baba témán sincs rajta intenziven (szóval keveset bújunk össze) szóval kezdek aggódni. Lehet alaptalanul.... de csak ott motoszkál a fejemben, hogy akkor annak idején mért volt olyan fontos a gyűrű meg a közös baba? 37 évesek vagyunk. Nekem van egy fiam....3 hónapja együtt is élünk. Mit gondoltok? Azt se tudom, hogy kérdezzek rá.
Azt, hogy a korához képest picit gyerekesen viselkedik.
2014. nov. 6. 11:07
2/14 anonim válasza:
ha még szeretnél gyereket, akkor kérdezz rá minél előbb, nyugodt hangnemben, ne agresszívan, hogy mik a tervei.
ha eltereli a témát vagy azt mondja, hogy nem kell neki az elköteleződés, a gyerek, akkor gyors ütemben lépjél tovább, ha még tényleg gyereket akarsz és nem egy hülyére akarsz áldozni éveket elég nyilvánvalóan fölöslegesen, amíg már késő lesz.
2014. nov. 6. 11:10
3/14 anonim válasza:
Esküszöm azt hittem alig huszonévesek vagytok .. Te mire vágynál ? Nekem az az észrevételem ,hogy 10 hónapos kapcsolatba mind az esküvő ,mind a gyerekvállalás korai lenne .... bár ha akarsz még egyáltalán szülni ,neked túl sok idő nincs .. nagyon ketyeg a biológiai órád .
2014. nov. 6. 11:15
4/14 anonim válasza:
Igaz, hogy neked már nem kellene sokáig várnia baba vállalással, de azért nagyon nem mindegy, kitől vállalunk gyereket, és milyen kapcsolatba. 10 hónapja ismeritek egymást, abból 3 hónapja együtt is éltek. Az én ujjamra nem húzhatná senki az exe gyűrűjét az tuti, mert borzalmasan bunkónak, és sértőnek találnám. Az írásodból az jön le, hogy ő inkább lazítana a kapcsolatotokon, mintsem mélyítené, életre szólónak gondolná. A megnyilvánulásából arra lehet következtetni, hogy nincsenek mély érzései feléd, talán csak az elején lehetett fellángolás. Így felesleges esküvőről álmodozni, és felelőtlenség gyereket tervezni. Beszélgess el vele komolyan, hogy mit szeretne, ne rabolja az idődet feleslegesen, ha nem egyet akartok.
2014. nov. 6. 11:27
5/14 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak. Köszönöm, valahol bennem is ez volt....de nem mertem volna rámondani a helyzetre.
Kettes, igen bevállalnék még egy babát....de Ő az akinek élete vágya egy saját gyerek....amit az ex nem adott meg neki....inkább lelépett.
Hármas!a biológiai órámmal majd én törődök!
2014. nov. 6. 11:30
6/14 anonim válasza:
A mi családunkban pont szinte 100ig ig ugyanez zajlott le.Te jó ég, az is felmerült bennem hogy a rokonom vagy és az ő történetét írod, de rájöttem az nem lehet, mert itt még korai a stádium. Ha akarod priviben elmesélem, de annyit azért elmondanék, hogy hagy őt a francba. Nem te kellesz neki, amikor veled volt is még az exére gondolt. Azért volt a gyűrű meg a gyerektéma, mert az exe előtt akart "bizonyítani" illetve inkább mutogatni a jelenlegi életét. Nem hinném hogy mélyen érez irántad, ha ennyire elzárkózik sajnos még az is azt jelnzi, hogy nincs túl az exén sem. Mert ha őt elvette volna és akart tőle gyereket, de tőled meg nem, és ezt mlg egy társaságban is nyiltan elmondja, az annak a jele, hogy még mindig nem zárta le az előzőt se magában.
2014. nov. 6. 11:39
7/14 anonim válasza:
Szerintem a 3-mas nem bántásból írta a biológiai órát. Lehet, hogy sarkosan fogalmazott, de valahol igaza van. Te még bevállalnál egy babát, de ez a kapcsolat azért még elég friss ehhez, akkor is ha nem tinik vagytok. Én mondjuk inkább azon aggódnék, hogy "kevesebbet bújunk össze". Gondolom nem csak a "baba téma" miatt bújnátok össze. Nekem ebből az jön le, hogy eltávolodott tőled. Én a helyedben őszintén elbeszélgetnék vele, hogy mik a tervei a közös jövőtöket illetően.
2014. nov. 6. 11:39
8/14 anonim válasza:
Szia! Első vagyok.Tényleg beszélj vele, muszáj tisztán látnod a jövővel kapcsolatban. Lehet fogalma nincs mekkora felelősség a gyermek. Még szülhetsz, de biztos ő a megfelelő férfi hozzá? Át kell gondolni.
2014. nov. 6. 11:43
9/14 anonim válasza:
AZ első gondolatom nekem is az volt, hogy mégis mit akarsz 10 hónap után, az semmi. Aztán láttam, hány éves vagy. Ha akarsz még egy gyereket, valóban nincs már sok időd. Viszont én a helyedben azt átgondolnám, hogy akarok-e gyereket szülni egy olyan kapcsolatba, ahol alapvető dolgokról nem tudunk nyíltan beszélni?
2014. nov. 6. 11:45
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát! Ti kivülállóként másképp láttok dolgokat. Végig gondolok mindent. Voltak beszélgetéseink komoly dolgokról amiket én kezdeményeztem. A gyűrű témát idáig nem hoztam fel.
A közös babát akarja állitása szerint.....mégis mintha a falnak mondtam volna, hogy ritkán vagyunk együtt ehhez (is)
Mindig a fáradtságra hivatkozik. Más kifogás nincs.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!