Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok. Ez a ruha jó lenne?
Figyelt kérdés
Gyermeket várok, és nemsokára összeházasodunk a párommal :)Nekem ez a ruha tetszik, és persze figyelembe kell vennem hogy pocakos vagyok. Szerintetek milyen? [link]
Ha esetleg tudnátok még nekem ilyesmi ruhákat ajánlani, nagyon örülnék.
2010. jan. 25. 14:24
21/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket, a véleményeket és a gratulációkat :) Várom továbbra is a tippeket :)
2010. jan. 30. 17:49
22/29 anonim válasza:
23/29 anonim válasza:
Nem tudom mekkora a melled, de tartja rendesen ez a ruha? Nekem mondjuk nem annyira tetszik, de ha te ebben érzed magad a legjobban, akkor ez az ideális, nem más véleménye számít. Sok boldogságot nektek a nagy naphoz és a babához is!
24/29 anonim válasza:
25/29 anonim válasza:
Csodaszép!!!! Pocakosan meg még szebb lesz:) Ha budapesti vagy, akkor nézd meg ezt az oldalt: www.lilly-menyasszonyiruha.hu itt a 2010-es kollekcióban szerintem van 2-3 olyan ruha, ami esetleg jó lehet, persze attól függ, hogy mekkora lesz a pocid addigra.
26/29 anonim válasza:
Nevetséges ez a pontozás. Leírtam, hogy nekem nem annyira tetszik és erre hopp, lepontoztak. Nem érdekel, csak olyan gyerekes ez. Nem voltam durva, egyszerűen csak más a véleményem és az már elfogadhatatlan...
27/29 anonim válasza:
Szép a ruha nekem tetszik!
Csak egy praktikus dolgot érdemes átgondolni, hogy az alja uszályként felcsatolható-e. Bár a kép alapján úgy tűnik nem, és eléggé sepri a földet az alja... Melyik hónapban lesz az esküvő? Ha ilyen latyakos, esős kora tavaszon, lehet hogy könnyen beszenyeződik.
Nekem is uszályos ruhám volt, és esett az eső októberben az esküvőnkön, nagyon kellett vigyázni, elég muris visszanézve a videón...
29/29 anonim válasza:
Óh, de szép! Szerintem tökéletes lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!