Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit lehetne tenni? Most ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehetne tenni? Most ne legyen olyan az esküvőnk amilyet mi szeretnénk?

Figyelt kérdés
Vőlegényem nővérével van a baj. Én se vagyok tökéletes, de ilyen ostoba, rosszindulatú, proli nőt nem láttam még. A helyzet az, hogy kb 1 éve munkanélküli és nem vették vissza dolgozni, így 3 éve otthon van. Én közben örököltem, így szabadabban tudtam költekezni. Sogórnő kijelentette, hogy ez így gáz, mi csak ő nyomorán gúnyolódunk ezzel a nagy lagzival, ha ez így marad nem jön el(mondjuk nem is bánnánk). De ha ő nem jön el, nem jön el a mama se, ha mama nem jön, nem tud jönni párom anyukája, mert nincs ki vigyázzon rá. Azért ez így elég gáz lenne. Mit csináljak?
2014. okt. 22. 16:54
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
12%

Igazából nekem a kérdésből az jön le, hogy ő is hibás, de te is.

Te azzal, hogy egyből leprolizod és lenézed a leendő sógornődet, a férjed testvérét. Örülj neki, hogy nem tudod, hogy milyen évekig munkanélkülinek lenni és van pénzed. Jogosan érzi úgy a sógornőd, hogy te felvágsz a pénzzel, miközben neki alig telik valamire. Nagyon sokan vannak így, akik szegények. Rossz érzés, hogy más szervezi a nagyszabású lagziját, őt meg elhívják és jobb ruhája sincs nagyon. Emellett ő is hibás, mert attól hogy nincs pénze még örülhetne más boldogságának, mert nem lesz jobb neki, ha savanyúan megjegyzéseket tesz.

A megoldás az lenne, hogy ahelyett, hogy leprolizod, meg fel akarnád pofozni, inkább megmondanád neki értelmesen, hogy tudjátok, hogy most nem áll olyan jól, ezért nem vártok el tőle nászajándékot (már ha valóban így van...) és nem várjátok el azt sem, hogy új ruhát vegyen csak ezért.

2014. okt. 23. 13:37
 22/29 A kérdező kommentje:
Najo ezeket nem akartam leirni de latom mashogy nem ertesz meg. A sogorno tele van drag szep ruhakkal akkorrrol amikor volt munkaja. Szult, nem vettek vissza. Nem a mostani miatt tartjuk prolinak, hanem mert eleve az, amikor volt penze akkor is az volt. Es igenis egy meglehetosen szep summaval tamogatjuk oket havi szinten, amit keptelen beosztani. Ezekrol mi nem tehetunk. Nem nagyzolunk a lagzival de nem akarok ket tanus majd otthon ebedelos eskuvot hogy o jol erezze magat.
2014. okt. 23. 13:51
 23/29 anonim ***** válasza:

Nemlehet hogy az a baja a sógornődnek,hogy nem kérted fel koszorúslánynak vagy tanúnak vagy ilyesmi?

Esetleg nem hívtad el ruhákat próbálgatni...nemtudhatjuk.

2014. okt. 23. 14:00
 24/29 A kérdező kommentje:
A koszoruslanysagot o utasitotta vissza mondvan, higy o most dagadt es nem erezne jol magat a ruhaban. Ruhat probalni anyukamaz es a legjobb baratnomet vittem el ot nem.
2014. okt. 23. 14:56
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Én is rühellem a sógornőmet és nem akarjuk, hogy megjelenjen az esküvőn, így meg sem hívjuk! Egy utolsó hárpia! De úgy látom Te sógornőd irigy, amiért Te boldog vagy, éppen van saját kereseted és jól megvagytok együtt, ilyenkor jön az, hogy semmi se jó, így se jó, úgy se jó, mindent kitalál, csakhogy tönkretegye az esküvőt! Úgy érzem, hogy itt nem a sógcinővel kell elbeszélgetni, hanem a mamával, mert Neked csak egy esküvőd lesz, a sógornődet meg a nap bármelyik percében sajnálhatja! Szerintem bírjátok rá a mamát, a sógornővel meg ne foglalkozzatok, hidd el, ha a mama megy, az lesz számára a legidegesítőbb, mert pontosan tudja, hogy ezzel sarokba tud benneteket szorítani és ki is használja, tönkre akarja tenni ezt az egészet, de ez nagy érvágás lenne neki! Nehogy már a sógornő miatt adjátok alább az esküvőt, ami egyébként bőven nem róla szól!
2014. okt. 23. 21:11
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Megértem a helyzeted. Nem is gondoltam volna, de nekem is voltak olyan rokonok akik azzal fenyegetőztek hogy távol maradnak az esküvőnktől ha túl nagy esküvőt csinálunk. Nagyon szerény lagzink volt, de nem miattuk hanem mert mi akartuk egyszerűbbet. A rokonság távol maradással fenyegető része amikor erről hallott ezt sem tartotta túl szerénynek.

Szóval a tapasztalat, amit mások is megerősítettek: Sokan a vendégek közül azt hiszik hogy körülöttük forog ez az egész . Ezért képesek lennének tönkre tenni a mások örömét, mert csak a saját hiányállapotuk jut róla eszükbe.

Olyan barátnőkről is hallottam már akik nem találtak megfelelő ruhát maguknak az alkalomra és inkább el sem mentek egy esküvőre.

A tapasztalat a távol maradással fenyegető rokonokról hogy próbálnak bezsarolni, mert önmagukat sajnálják, de a kíváncsiság vagy a szeretet azért erősebb és mégis megjelennek az esküvőn.

Tapasztalat hogy legyen ilyen esetekben mindig megfogadott vőfély aki tisztában van a helyzettel és a pár helyett kezeli és foglalkoztatja az említett rokonokat.

Fontos hogy ne lássa rajtatok hogy be tud benneteket zsarolni.

Mondjátok el neki hogy ajándékot nem vártok el tőle , hanem csak érezze jól magát veletek. Örültök ha veletek örül.

A mamának el lehet mondani hogy ti életetek nincs összekötve a sógornőjével. Örültök ha megjelenik és veletek örül. Nem vártok tőle ajándékot.

Ti most szeretnétek házasodni, mert a jövőben majd terveztek kisbabát is. Ugye nem szeretné a mama hogy várandósan házasodjatok? (időseknél ez bejön) És hát mi a garancia arra hogy ti majd babavárás közben össze tudtok házasodni, mert addigra boldog lesz a sógornőd is? Nem beszélve arról hogy szeretnéd ha a mama táncolna az esküvőtökön. Olyan jó hogy még a család összes tagja veletek tud örülni. stb. stb.

A sógornő felé pedig nem kimutatni hogy sarokba tud benneteket szorítani.

Figyeld meg hogy a sógornőd fogja a legjobban érezni magát a lagziban!

2014. okt. 24. 11:55
 27/29 anonim ***** válasza:
Ha még nincs vőfély fogadva, érdemes fogadni. Nagyon sokat levesznek a pár válláról és a hülye rokonokat nagyon jó érzékkel terelgetik, mulattatják.
2014. okt. 24. 12:00
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Mikor a legjobb barátnőm esküdött, én épp egy becsődölt vállalkozás után voltam többszázezres tartozással, munkanélküliként, épphogy annyi pénzünk volt a párommal, hogy hazaköltöztünk szüleimhez. Megkérdeztem barátnőmet, hogy jó leszek-e csórón, ötezer forintos ajándékkal, nem új ruhában. Annyit mondott, farmerben-pólóban is tökéletes leszel. És elárulta, mi a titkos vágya, így mi adtuk neki a legszebb ajándékot, és pont ötezer forint volt.

Úgyhogy lehet intelligensen is. Szerintem is mondd neki, hogy csak annyi a fontos: ott legyen, és érezze jól magát veletek.

2014. okt. 24. 15:09
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Már bocs de ti még pénzelitek is erre "hálából" ő zsarol és fenyegetőzik? Mondjátok meg neki higgadtan hogy ez nem róla szól. Ha eljön a nászajándékát levonjátok a támogatásából D. De ha nem otthon marad viszont számoljon el ő a lelkiismeretével -ha van neki hogy a mamát megfosztotta élete talán utolsó örömétől. Viszont anyósod akkor hagyja rá a mamát és legalább ö menjen el.
2014. okt. 24. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!