Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehetne tenni? Most ne legyen olyan az esküvőnk
amilyet mi szeretnénk?
Figyelt kérdés
Vőlegényem nővérével van a baj. Én se vagyok tökéletes, de ilyen ostoba, rosszindulatú, proli nőt nem láttam még. A helyzet az, hogy kb 1 éve munkanélküli és nem vették vissza dolgozni, így 3 éve otthon van. Én közben örököltem, így szabadabban tudtam költekezni. Sogórnő kijelentette, hogy ez így gáz, mi csak ő nyomorán gúnyolódunk ezzel a nagy lagzival, ha ez így marad nem jön el(mondjuk nem is bánnánk). De ha ő nem jön el, nem jön el a mama se, ha mama nem jön, nem tud jönni párom anyukája, mert nincs ki vigyázzon rá. Azért ez így elég gáz lenne. Mit csináljak?
Te azt hívsz meg, akit akarsz, meg a vőlegényed is. Ő hogy viszonyul ehhez a szituációhoz?
Aki depis libának nevezte a leendő sógornőt, nagyon jó helyzetben lehet, mert fogalma sincs, milyen munkanélkülinek lenni. Te meg kérdező leproliztad a leendő férjed testvérét! Képzeld el, hogy akinek nincs annyi jövedelme, mint Neked, és nem is örökölt, nem igazán lagziba vágyik. Lehet, hogy még egy olyan gálaruhája sincs, amiben el tudna menni egy esküvőre. Tudom, a lagzi mindig hoz magával nem várt problémákat, de beszéld meg a vőlegényeddel, hogy ő hogy gondolja, és akkor ítélj, ha objektív tudsz maradni. Sok boldogságot kívánok!
2014. okt. 22. 17:14
12/29 anonim válasza:
Utolsó! Az ember a családját nem választhatja, szóval marha nagy hülyeséget írtál az utolsó mondatoddal. Szerintem se foglalkozz vele csak egy rokon. Hagyd magára és kész!
2014. okt. 22. 17:15
13/29 anonim válasza:
Bocs már az utolsó előtti. :D
2014. okt. 22. 17:15
14/29 A kérdező kommentje:
Igen leproliztam(vőlegényemmel karöltve). Attól, hogy rokon, nem szent és sérthetetlen a személye. Sajnálom, hogy munkanélküli, de azért mert ő nem tanult tovább, és most túljelentkezés van a szakmájában, nem hiszem, hogy jogos az az elvárás, hogy mi is úgy éljünk, ahogy ő.
2014. okt. 22. 17:23
15/29 anonim válasza:
Jaj, én olyan jót nevettem volna rajta, aztán ránéztem volna, és csak ennyit mondtam volna: "Komolyan, azt hiszed, hogy ez rólad szól? Komolyan?" - Aztán otthagyom a p*csába továbbra is röhögve. Ne idegesítsen má' fel :DD.
2014. okt. 22. 17:23
16/29 anonim válasza:
Gratulálok, hatalmas az összhang a vőlegényed és közted.
2014. okt. 22. 17:53
17/29 A kérdező kommentje:
utolsó!kifejtenéd?
2014. okt. 22. 17:55
18/29 anonim válasza:
Nézd meg a 14-est, ott van zárójelben.
2014. okt. 22. 18:05
19/29 anonim válasza:
Úgy nézem 16oska is munkanélküli, hogy ennyire gúnyolódik.. holott a kérdezőnek teljesen igaza van.
Ne foglalkozz a tesóval, ne mondjatok neki semmit. Úgyis el fog menni..
2014. okt. 22. 22:10
20/29 anonim válasza:
16-oska vagyok, és nem gúnynak szántam, szimpla megállapítás a kérdező hozzászólása alapján.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!