Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehetne tenni? Most ne legyen olyan az esküvőnk
amilyet mi szeretnénk?
Figyelt kérdés
Vőlegényem nővérével van a baj. Én se vagyok tökéletes, de ilyen ostoba, rosszindulatú, proli nőt nem láttam még. A helyzet az, hogy kb 1 éve munkanélküli és nem vették vissza dolgozni, így 3 éve otthon van. Én közben örököltem, így szabadabban tudtam költekezni. Sogórnő kijelentette, hogy ez így gáz, mi csak ő nyomorán gúnyolódunk ezzel a nagy lagzival, ha ez így marad nem jön el(mondjuk nem is bánnánk). De ha ő nem jön el, nem jön el a mama se, ha mama nem jön, nem tud jönni párom anyukája, mert nincs ki vigyázzon rá. Azért ez így elég gáz lenne. Mit csináljak?
Az esküvő lényege hogy rólatok szól! Nem a többi rokonról Aki elmegy az ott lesz, aki nem vessen magára. A párod testvére meg értse meg, hogy attól hogy ő munkanélküli még semmi köze a ti esküvőtökhöz! Teljesen nonszensz. Ha nekem ilyennel álna elő a testvérem én nem is hívnám! Milyen testvér az ilyen? Én örökre összekötném valakivel az életem ő meg sír és húzza a száját hogy mi hogyan legyen az én esküvőmön?! Maradjon csak otthon! Egy esküvőtök lesz, ne csesszétek el egy depis liba miatt!
2014. okt. 22. 17:00
2/29 anonim válasza:
Rakjátok helyre. Közöljétek vele, hogy bármilyen hihetetlen, nem minden róla szól, az esküvőtök szervezése pedig főleg nem. Nevetséges azt feltételezni, hogy az ő gúnyolása miatt akartok nagy esküvőt, ennyire ne érezze már magát középpontban. Ezt nyugodtan meg lehet neki mondani. Utálom az ilyen beképzelt embereket, azt hiszik, hogy mások gondolatai folyton körülöttük járnak.
Amúgy ha a mama miatta nem jön el, akkor vigyázzon ő a mamára, és meg van oldva.
3/29 anonim válasza:
Ha a leendő sógornőd nem megy el, akkor ő tud vigyázni a mamára.
4/29 anonim válasza:
Ha jól értem,a sógornőd azt akarja,mert ő csóró,ti csináljatok csóró lagzit,hogy ő ne érezze magát kellemetlenül?!Na nehogy már ő szabja meg ti milyen esküvőt csináljatok,a sajátját tervezheti ahogy akarja,de a tiéteket nehogy már ő szabja meg.
2014. okt. 22. 17:01
5/29 A kérdező kommentje:
Igen tudna, de a mamát imádjuk, és szeretne táncolni az unokájával az esküvőjén. :( annyira, de annyira felképelném :D
2014. okt. 22. 17:02
6/29 anonim válasza:
Kezeld úgy, mint egy hisztis gyereket, ne foglalkozz a hisztivel, akkor az funkcióját veszti.
2014. okt. 22. 17:03
7/29 anonim válasza:
És a nagyanya miért nem jön? Azért, mert hülye az unokája? Ne hülyéskedjünk már. Felnőtt emberekből áll a párod családja?
2014. okt. 22. 17:04
8/29 A kérdező kommentje:
A mama 85 éves, bogaras öreg néni, ez a rigolyája, hogy mindenkinek ott a helye, mert az ő idejében.
2014. okt. 22. 17:05
9/29 A kérdező kommentje:
17:03-as jó ötlet, lehet ezentúl semmire nem válaszolok neki és nem veszem fel a telefont.
2014. okt. 22. 17:06
10/29 anonim válasza:
Tedd azt amit én: mindenki eljött az esküvőnkre és a vacsora részénél senkihez sem mentem oda...jöttek is ők hozzám,hisz ilyenkor mindenki megcsodálja a menyasszonyt közelebbről.
Mellesleg én is tartottam férjem részéről egy pár embertől,de mindenki normálisan viselkedett végül.
(Persze megmondtam a páromnak hogy azt felrúgom a holdig,aki elmeri rontani az esküvőnket..)
Inkább azt gondold át hogy tényleg vele akarsz e házasodni,mert ő is hozott magàval "gyönyörű"családtagokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!