Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek az gáz ha a 23....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bogica1993 kérdése:

Szerintetek az gáz ha a 23. szülinapom elött egy héttel megyek férjhez?

Figyelt kérdés
2014. okt. 16. 14:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
16%
WTF? Nem, nem gáz, az a gáz hogy már ilyen öreg vagy és még nem mentél férjhez!
2014. okt. 16. 14:52
 12/19 anonim ***** válasza:
ismerlek olyat aki a szulinapjan ment ferjhez. ha gaznak erzed, tedd masik napra
2014. okt. 16. 15:54
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Csak azért mert ezt megkérdezed..

Aki biztos magában,az nem kérdezget ilyesmit

Én pár hónappal 23 előtt költöztem saját háztartasba az akkor még barátommal. Nem hasonlítás végett, csak hogy értsd, akkor többen megkérdőjelezteka. Döntésem, nem "cikinek" tartották, ahnem hibának.

Én kitartottam a döntés mellett, angyon nem érdekelt ki mit gndolt( a szüleim sem örültek)

Ki döti el mi ciki?

A ciki nem ítt kezdődik..

Maximum furcsa a mai világban, hogy valaki iylen korán elköteleződik, ennyi?

Neked egyaltalán honnan jutot eszedbe, hogy ez ciki lehet?

2014. okt. 16. 17:38
 14/19 anonim ***** válasza:

A dátum megválasztása csak abban az esetben nem szerencsés, ha később szétmentek....eléggé le fogja lombozni a szülinapod hangulatát. Már ha ünnepled.

Én pl nem ünneplem a szülinapom, csak a férjemét tartjuk meg, olyankor jön az anyja, esetleg a testvére és az unokahúga...torta, főzés stb.

Az enyémen csak ketten vagyunk. Süt nekem sütit és ennyi. Nincs abban semmi ünnepelni való hogy öregszem...szóval nálam nem lenne ilyen gond.

Amúgy mi elég forgalmas hónapban házasodtunk. 1 héttel anyu szülinapja előtt:D, plusz unokahúgomnak, a nővéremnek, a férjem nővérének, a legjobb barátomnak, is abban a hónapban van a szülinapja. Egy régebbi barátnőmnek 1 nappal utána. Plusz a névnapom is közel van hozzá, és karácsony is. A névnapomat se ünneplem szóval nem izgat:)

Mi azért választottuk ezt a hónapot mert így félévente van egy évfordulónk amit ünnepelünk. Júniusban évforduló, decemberben házassági évforduló. Így nem kell egy egész évet várni. Plusz télen akartunk házasodni, és a karácsonyi hangulat is nagyon bejött:)

2014. okt. 16. 18:30
 15/19 anonim ***** válasza:
63%

de amúg ha 93-as vagy, hogyhogy már az esküvő pontos napját tervezgeted? az még 2 év, ember.

(én is 21 vagyok és 2 év múlva lesz az esküvő, de még mi az istennek ennyire előretervezni :D)

2014. okt. 16. 20:03
 16/19 anonim ***** válasza:
44%
Nagyon GÁZ.
2014. okt. 21. 06:22
 17/19 anonim válasza:
Miért lenne gáz?! Én 2 nappal a 23. szülinapom után mentem férjhez! Azóta sem bántam meg (immár 11,5 éve)!
2014. okt. 21. 09:48
 18/19 anonim válasza:
Mért lenne gáz??? És különben sem a mások véleménye számít hanem az hogy te hogy gondolod.
2014. okt. 23. 09:44
 19/19 Dettyke1 válasza:
Mi vagy te,apuka kedvence,hogy ennyi idősen ennyire éretlen a gondolkodásod.Neked még nem szabad a házasságon gondolkodni,gyermekvállaláson pedig tilos.
2014. okt. 26. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!