Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki tartotta a polgári esküvőjét nem házasságkötő terembe hanem szabad téren? Mennyit fizettél érte kimentek simán vagy hadakozni kellett?
Én azt mondom, hogy a 30 000 Ft sok, az viszont részemről teljesen fair, hogy az útiköltséget a pár állja. Hiszen adott az olcsóbb lehetőség, ha tényleg extrát kér a pár, akkor azt ne az önkormányzat állja, úgyis elég ramatyul állnak az önkormányzatok. Én inkább kifizetném az útiköltséget, max. +5000 Ft, mint valamilyen egyéb költség, és remélem, hogy a pénzemből ültet néhány fát az önkormányzatunk, vagy abból a sok 5000 Ft-ból kap az egyik környékbéli ovi egy új játékot.
Az meg mindegy legyen, hogy mi a divat. A ti napotokról van szó, ahol az a divat, amit szeretnétek. Rólatok szól, tanácsot lehet adni, de nem kell mindent megfogadni.
nekünk a lagzi helyszínén volt a polgári esküvőnk, egy kérvényt kellett írnunk a jegyzőhöz, 2ezer Ft-os illetékbélyeg kíséretében!
engedélyezték, nem volt semmi gáz vele!
meg kellett indokolnunk, hogy miért szeretnénk ott tartani, mi a nagy létszámra hivatkoztunk, ugyanis nálunk a hivatalnál kb 30an férnek el, mi meg kicsit többen voltunk! :-)
Szia!
Nekünk a város közepén, szabadtéren, egy zöld területen (templomdombon) lesz az esküvőnk augusztusban! Nálunk egy helyi esküvői szalon szervezi, minden dekorációt, hangosítást (zenéket mi választjuk) ők rendeznek. Így cakumpakk 45.000Ft , de az anyakönyvezetői díj külön van, de az pár ezer forint. Annyi még, hogy be kell adnunk egy kérelmet 2200Ft-os illetékbélyeggel, hogy a templomdombon tarthassuk meg. De ez már csak formaság.
Linkelem a szórólapot, ilyen és itt lesz az esküvőnk!
Szerintem nagyon megéri, felejthetetlen lesz és össze sem hasonlítható a termivel! Nem kell hozzá semmilyen törvény, ez tök hülyeség!!!Szerintem az anyakönyvezetővel beszéld meg!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!