Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos igényekkel egy 120 fős esküvőre mennyi pénzt kell számolni?
Hol?? Pesten 2millió, Nagyobb városban, megyeszékhelyen 1,5millió, kisvárosban 1millió
(pl. pesten ugyan azért a kajáért elkérnek 15e-t 1 főre, kisvárosban meg 5e-t - tapasztalat, mielőtt jönne a lepontozás)
honnan tudod? voltál minden kisvárosban???
én 4500ft-ot fizettem/fő 2012ben, Baranyában. És nem svédasztal volt, volt éjféli kaja is, és az italok is benne voltak.
Mondhatod, hogy hazudok, de nem! Így volt, és egyáltalán nem volt szar a kaja, 5 féle hús, rántott sajt, gomba, riziizi, sültkrumpli, éjfélkor sali, töltött káposzta.
És egy szép étteremben.
Azért írom le minden kérdéshez, mert mindenki csak ezt a 10/főt szajkózza, még vidékre is, és a kérdező már a 9ezres ajánlatnak örül, mint majom a farkának, pedig feléből is meg lehet oldani... és mivel itt azt írjátok, mindenhol ennyi, nem is mennek utána. Még szerencse, hogy nekem van belelátásom ezekbe a dolgokba, s tudom, mi a reális.
2015. Július . Árak nagyvonalakban .
Fotó : 180.000
Videó: 100.000
Étel - korlátlan ital : 12000/fő
Anyakönyvvezető : 50.000
Ruha menyasszony : 80.000
Menyecske: 35.000
Koszorús : 25.000/ db
Vofely: 100.000
Zene: 80.000
Ami meg nincs: dekoráció , virágok , gyűrűk , smink , fodrász , cipők , öltöny , torta , sütemények , szállás a vendégeknek , fehérnemű, meghivok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!