Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Akik kéttanús vagy szűkkörű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik kéttanús vagy szűkkörű esküvőt tartanak, azokat nem zavarja, hogy nem kapnak pénzt a rokonságtól?

Figyelt kérdés
Most egy 7-8 ezer Ft-os vacsoráért nem hiszem, hogy bárki is tízezreket adna a párnak, nem? Értem én, hogy nem ez a fontos, de azért mindig jól jön a pénz, nem? És ha már esküvőm van, legyen nagy!
2014. szept. 30. 14:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Nagy eskuvonk lesz, mert ilyet szeretnénk . Nem hiszem hogy jobban járnánk anyagilag mint kis esküvő eseten . 2,5 millióba fog kerülni és nem számítunk nagy összegű ajandekra. És a nagy esküvő arat elő is kell teremteni.
2014. szept. 30. 15:15
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekunk 35 fős esküvőnk volt. csak a szuk család. visszajott a befektetett pénz, igaz, nem sokkal tobb, de nem is ez volt a celunk. a szeretteinkkel akartunk unnepelni.

a kereszttestveremnek most volt a 300 fos lagzija. a lagzi utan csak annyit mondtak, hogy nem eri meg sokat befektetni a lagziba, mert kozel sem jott vissza nekik a lagzi ara (igen, ok nem titkoltan a penzert is csinaltak nagy lagzit, aztan megis koppantak)

2014. szept. 30. 15:26
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
A kerdezo fele emberek miatt jutottam el oda, hogy egyszerűen undorodom az eskuvoktol. Ezúton is köszönöm...
2014. szept. 30. 15:28
 14/26 anonim ***** válasza:
86%

Csak az tartson nagy lakodalmat, akinek van annyi fölösleges pénze, hogy fedezze a költségeit.

Akiket meghívsz, azok a vendégeid és vendégtől nem illik, sőt pofátlanság pénzt kérni a vacsorájáért. A vendégtől csak az várható el, hogy a pénztárcájának megfelelő ajándékot adjon. Ez lehet akár egy kancsó is.

Nem attól lesz sikeres egy házasság, ha sok embert etetnek-itatnak. Sőt, még a nap sem ettől lesz emlékezetes.

Ma már nagyon sok család nem örül, ha ilyen lagziba hívják, mert nehezére esik kifizetni az "elvárt" vacsora árát.

Nekünk is két tanus esküvőnk volt, és csak a legszűkebb családnak volt ebéd otthon.

2014. szept. 30. 15:29
 15/26 anonim ***** válasza:
68%
Kis esküvő kis mínusz, nagy esküvő nagy mínusz.
2014. szept. 30. 15:31
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Pofátlan vagy kérdező. Nem kicsit! Nem, engem nem zavart. Nálam az esküvő nem arról szól, hogy gomboljuk le a rokonságot.
2014. szept. 30. 15:37
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk két tanus esküvö volt (a tanuk a testvéreim voltak), utána otthon a testvérekkel meg a szülökkel vacsora volt a saját lakásunkban, amit anyukám fözött (nem sokfogásos, csak síma "vasárnapi" leves-hús-körítés- sütemény). Ez a mai napig is emlékezetes, meghitt élmény, és soha nem jutott eszünkbe, hogy miért nem volt nagy felhajtás.

Arra meg álmunkban sem gondoltunk, hogy az esküvö pénzszertési alkalom, aki így érzi, azzal nagy gondok vannak az értékrendjében.

2014. szept. 30. 15:38
 18/26 anonim ***** válasza:
A mi esküvönkön17-en voltunk,nem kertünk külön naszajandekot.Megis mindenki hozott valamit,volt aki szobanövenyt 3000forintert,de Volt aki adott 30.000forintot,persze elfogadtuk,de nem ez Volt a lenyeg.A vacsora egyebkent 4000ft Volt fejenkent,egy olyan etteremben,ahol a büfeböl mindenki azt es annyit evett amennyit akart.
2014. szept. 30. 15:41
 19/26 Frigg ***** válasza:
100%

Nekünk is elég kicsi esküvőnk volt,otthon tartottuk az udvaron :) Nagyon szépen fel volt díszítve minden, férjem rokonai jöttek el (szűk családi kör), közös barátaink, és anyukám skypeon :)) (mivel külföldön volt az esküvő).

Nekem így volt tökéletes minden. Sőt, nem is számítottam arra, hogy bármiféle pénzt fogunk kapni, de azért kaptunk borítékokat, amin eléggé meglepődtem és nagyon hálásak voltunk érte! Nem volt nagy összeg, de nem is ez volt a lényeg! :)

Szóval a válaszom nem, minket nem zavart egyáltalán!

24/N

2014. szept. 30. 15:47
 20/26 anonim ***** válasza:
Nem, sőt, külön kértünk mindenkit, hogy NE hozzanak nászajándékot, hanem csak jöjjenek el, mert nem a pénz miatt hívjuk őket, hanem azért, hogy együtt ünnepeljünk.
2014. szept. 30. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!