Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Akik kéttanús vagy szűkkörű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik kéttanús vagy szűkkörű esküvőt tartanak, azokat nem zavarja, hogy nem kapnak pénzt a rokonságtól?

Figyelt kérdés
Most egy 7-8 ezer Ft-os vacsoráért nem hiszem, hogy bárki is tízezreket adna a párnak, nem? Értem én, hogy nem ez a fontos, de azért mindig jól jön a pénz, nem? És ha már esküvőm van, legyen nagy!
2014. szept. 30. 14:55
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki gondolkozik így, bár mostanában nagyon elkanyarodik az anyagiak felé, ld.: A te esetedben.
2014. szept. 30. 14:58
 2/26 anonim ***** válasza:
92%

Mi kis esküvőt tartottunk (15 embert hívtunk meg, csak szűk család, kevés nagyon jó barát). Sorsjegyet kértünk ajándékba, mert évek óta felszerelt háztartásunk volt (sajnos kettőnknek külön is, így felhalmoztunk mindenből kettőt eleve), és nem, nekem nincs szükségem a rokonaim pénzére. Azért dolgozunk, azért tanultunk évtizedekig, hogy jól éljünk, és ezért el tudunk lenni magunk is.

Ha már esküvőd lesz, a tiéd legyen nagy, azt teszel, amit csak szeretnél:) Nekem fontos volt, hogy házasok legyünk, nem az, hogy bulizzunk és "eladó a menyasszonyosat" játszunk néhány mikró áráért.:)

28N

2014. szept. 30. 14:59
 3/26 anonim ***** válasza:
94%
Miért kéne pénzt adni esküvőn? Azért házasodnak, mert magasabb szintre emelik a kapcsolatot, és nem azért, mert pénzre van szükségük, arra ott a bank.
2014. szept. 30. 15:01
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem valahogy eszembe sem jutott a pénz.

Ráadásul egy nagy esküvő, lagzi sokkal több kiadás is, mint egy kis két tanús vagy szűkkörű. Szóval hiába jön be pénz, amikor megy ki is.

Én mindig is kis esküvőről álmodtam :)

2014. szept. 30. 15:03
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavart. Nem pénzért házasodtunk, hanem mert a kapcsolatunk elérte azt a szintet.
 6/26 anonim ***** válasza:
90%

Ezek szerint te nem nagy esküvőt akarsz, hanem sok pénzt. A mi köreinkben (középfokú végzettség, szóval még azt sem mondhatnám, hogy gazdagok vagyunk) már régen nem divat összekoldulni a rokonságtól a nagy esküvő és életkezdés árát. Nem vagyunk gyerekek, hogy másra szoruljunk.. Persze így kényelmes, férjhez akarok menni, perkáljatok, fizessétek ki nekem a nagy bulit meg a házat, nyaralást, mert úgy illik.. Nem hiszem el, hogy ahol elvárják a pénzt, oda örömmel megy az ember és örömmel ad.

Én még nem tudom, mekkora esküvőm lesz, max 50 fős, de az biztos, hogy sem ajándékot, sem pénzt nem kérünk. Az én esküvőmre azért jöjjenek, hogy együtt örüljünk a boldogságunknak. Ha valaki akar adni, az meg fogja találni a módját életünk során, hogy segítsen minket.

7/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk szűkkörű volt, jó volt, jó házasság sok év után most is, nem hiányzik semmi, nem zavart semmi. Az esküvőnk nagy (pillantat) volt... az életre szóló hűségre esküdtünk, az nem tud jelentéktelen, kis pillanat lenni.
2014. szept. 30. 15:06
 8/26 anonim ***** válasza:
88%
Vannak olyan emberek, akiknek nem célja pumpolni a rokonokat. Nekünk sem volt. Lehet rázni a rongyot pár ezerért, de minek?
2014. szept. 30. 15:14
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Mi szuk családi körben hazasodtunk.kb 40fő.jó buli volt,szép emlék.ismerősöm olyan világraszóló lagzi volt h na.de tenwyleg...tobb szaz embereskuvő a kertben,még az aláírást is fotózták.erre 2 hó múlva elváltak...ennyit ér. A nagy banzáj...
 10/26 anonim ***** válasza:
69%

Nem.

Nem jonne be tobb, mint amennyibe az egesz felhajtas kerul, szoval nem eri meg.

1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!