Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szokas ilyenkor lagzit csinalni? (bovebben lent)
Figyelt kérdés
Par heten belul megszuletik az elso babank, de az eskuvot nem akartuk csak ugy kutyafuttaban megszervezni, ezert iden biztosan nem tartjuk meg. Szerintetek igaz az, hogyha mar van gyerek, akkor nem szokas lagzit csinalni, meg feher ruhat viselni? (ezt hallottam valakitol es nagyon elszomoritott) Marmint csak egy szolid szertartas es ennyi? Mindkettonknek elso hazassag lenne. Elore is koszonom a valaszokat.2010. jan. 20. 20:45
11/11 anonim válasza:
Figyelj, én egy 37. hetes km vagyok és most volt hétvégén az esküvönk :)igaz csak a házasságkötő terembe, de utána nagy party volt(csak templomi nem) ha te jól érzed magad és ugy gondolod, hogy bírni fogod ...miért neh.Ruhát kapni volt nekem nehéz, de a végén nem fehér lett(amit nem is bánok)majd lesz, csak legyen akkor a pici, mert azert ki fáradtam éjfélre és a lábam is akkor volt, hogy nem tudtam körömcipellöt felhúzni. De nagyon jó volt igy is.Sok sikert neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!