Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 150 fős esküvő és lakodalom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

150 fős esküvő és lakodalom amennyiből?

Figyelt kérdés
Békés megyében lenne. Körülbelül 1,5 millió amit rá tudunk szánni. Ennyiből megoldható?
2014. szept. 24. 14:54
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

#20: Hozatnák a kaját tehát csak a kaja lenne az igény? Ezt így akkor nem teljesen értem.

Egyébként ettől függetlenül a tortát és az italokat hűteni kell, az ételeket pedig melegen kell tartani van zenekar/DJ/valamilyen hangosítás amiről a zene szól, ezeknek pedig szintén anyagi vonzata van áramfogyasztás tekintetében még pedig nem is kicsi. Egy átlagos családi rendezvénynek legkésőbb este tíz-tizenegykor vége, egy lagzi pedig hajnalig tart, ami kb. dupla időtartam, tehát annyival tovább használják a világítást, az említett hangosítást, annyival tovább van ott a személyzet ( még ha van is aki felszolgál, akkor is ott kell lennie egy csomó embernek aki vigyáz a helyre, aki mosogat, aki segíti azt aki felszolgál stb..).

Egyébként százötven főnél mit mondasz mi lesz ha nem esküvő?

2014. szept. 25. 14:34
 22/39 anonim ***** válasza:
Ja és ugye mindezt hétvégén (tehát aki ott van annak 100%-os túlórapénz jár ami a helyszínnek 200%-os költség járulékokkal meg mindennel együtt).
2014. szept. 25. 14:48
 23/39 anonim ***** válasza:

a lagzi egy bérelt teremben lesz, az étterem meg cateringgel jönne.

Én még mindig az iskola menzáját javaslom. :)

2014. szept. 25. 14:56
 24/39 anonim ***** válasza:
A bérelt teremnek is ugyanolyan költség ha dupla annyi időt töltesz ott mint egy átlag esti rendezvényen. Egyébként az iskolai menza egyáltalán nem elvetendő ötlet.
2014. szept. 25. 15:28
 25/39 anonim ***** válasza:
21: nem az étterem termét használják és nem az étterem pincéreit. Nyilván sok kérdést felvet hogy hogyan lehet ezt megoldani, mi "kisebb" családi rendezvényre rendeltünk már kaját étteremből kb 40 főre, kihozták mintha pizza lett volna, annyi különbséggel hogy előre le volt szervezve. Árra sem volt extra, két személyes tálak voltak, nem emlékszem mennyiért de olyan 2500Ft szokott kb lenni. Az 1250Ft/fő, szemben az itt gyakran hangoztatott 5-8000/fő-vel. Nem volt felszolgálás, vagyis megoldottuk magunknak, asztalok, székek, teríték a helyi iskolából volt. Ennyiben egyébként praktikus az iskolában való terembérlés, mert ott van minden ami kellhet.
2014. szept. 25. 16:23
 26/39 anonim ***** válasza:

#25: Ettől még a termet így is sokkal tovább használják mintha egy családi eseményre bérelnék. Én csak azt próbáltam letisztázni, hogy nem azért drága egy terembérlet vagy egy lagzi mert meghallja a szemét szolgáltató az esküvő szót és máris drágább, hanem azért mert a költségvonzatai is legalább annyival nőnek.

Amiről Te beszélsz az egy teljesen más (ár)kategória. Az 5-8000Ft/fő(ami amúgy alacsony ár) étteremben tartott esküvőre értendő, levessel, előételekkel, desszerttel, szervizdíjjal meg minden egyébbel ami nálatok nem volt benne az 1250Ft/fő-ben, bár az még így is nagyon olcsó.

2014. szept. 25. 16:52
 27/39 anonim ***** válasza:
56%
26: fogalmam sincs hogy jön ide az étterem terme. Amikor először írtam hogy ne mondják hogy esküvő, az azután volt hogy a kérdező írta hogy a terem már megvan.
2014. szept. 25. 17:51
 28/39 anonim ***** válasza:
#27: Nem érted amit írok. Olvasd el újra...még mindig nem?Újra...szólj ha megvan! ;)
2014. szept. 25. 17:54
 29/39 anonim ***** válasza:

Persze, dupla ideig használják a termet, de nem mindegy, hogy mit fizet ki..

1. étteremben 1500/fő helyett (amennyi egy sima vacsi) 7000/főt, mert lagzi

vagy

2. iskolai tornatermet pl. 30.000 helyett dupla annyi időre 60.000-ért.

2014. szept. 25. 19:48
 30/39 anonim ***** válasza:
Mikor voltál utoljára étteremben vacsorázni? Csak mert én totál átlag étteremben is fizettem kettőnknek hétköznap este 9.000 Ft-ot, kb két éve. Három órát voltunk ott ketten.
2014. szept. 25. 19:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!