Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2015. májusi esküvődet elkezdted már szervezni? Hol tartasz?
Pontosan, mint a 3-as.
2015 augusztus 1.
Még 2014. májusában foglalóztuk az éttermet, ugyanakkor a zenészt, a vőfélyt augusztusban akartuk, de már elkelt, akit terveztünk, így gyorsan kerestünk mást és már azt is lefoglaltuk.
Fotós a tanúm párja lesz, ő hivatásos fotós, ő készít beállítottakat, meg ha elkap valamit majd a rendezvényen. Amúgy mást nem kérünk fel erre a célra, lesz elég fotó :)
Szóval van már: zenész, fotós, vőfély, étterem.
Ruha, meghívók majd csak tavasszal, szerintem :)
Én (szolgáltatóként) azt szoktam javasolni, hogy ha tervezett a dátum (évforduló vagy ilyesmi) akkor érdemes akár két évvel előre lefoglalni a számotokra legfontosabb szolgáltatókat. Ha a dátumhoz kevésbé ragaszkodtok ráértek később is, de egy-másfél évvel előtte akkor is érdemes elkezdeni szervezni, mert a népszerűbb szolgáltatók akár szezonokra előre is be lehetnek táblázva és baromi bosszantó azt olvasni egy-egy szolgáltatótól kapott válaszlevélben, hogy "sajnálom de már foglalt vagyok arra a napra".
Sok boldogságot! ;)
#8 Nekünk is pont május 30-án lesz:)
Egyébként étterem, fotós, ruha megvan. Anyakönyvi hivatal félig-meddig van csak meg. Zenekar kiválasztva, de csak 2 hét múlva beszélek velük személyesen, remélem még szabadok lesznek. Vőfélyt családon belül megoldjuk.
Idén szerintem többet nem szervezünk, vagy nagyon max. az öltönyt, menyecskeruhát és a koszilány ruhákat szerezzük be.
Októberben lesz, a legfontosabb részek már le vannak beszélve: fotós (nagyon felkapott, 2 évre előre szóltunk Neki, idén márciusban fixáltuk az időpontot), hely (most fogunk foglalót fizetni 1 évvel előtte), ruha (varrás alatt, egyszerűen nem tudom kivárni, hogy később álljak neki, izgulok rajta, hogy tényleg olyan lesz-e, mint szeretném). A többi nem fontos, ráérünk velük a legutolsó pillanatban is, a meghívókat persze majd a saját idejében elintézzük, télen eljárunk jegyesoktatásra, hogy lehessen templomi (ezt is időben megbeszéltük), dekor, csokor, torta és hasonlók nekem nem olyan fontosak, a menü is ráér. A zenén még rágódok egy kicsit. Mivel a nekem fontos részek már le vannak tudva, így nem izgulok a szervezésen, az utolsó pillanatokban majd egy kis izgulás tuti lesz, de már most azt érzem, hogy minden tökéletesen kész.
Mindenki más természet, én mindent túlizgulok és volt pár szolgáltató, akit nagyon szerettem volna a saját esküvőmre. Aki lazább természet és nem ragaszkodik annyira egy adott elképzeléshez/fotóshoz/helyhez/időponthoz, az persze jobban ráér. :)
Május 23-án lesz. Megvan már az étterem, menü, vőfély, zenekar, fotós (videós). Külföldön élünk, így a süteményeket és a tortát még csak kiválasztottuk, de nem rendeltük meg (februárban megyünk haza, akkor intézzük ezt). A ruhámat magamnak varrom és a dekorációt is mi készítjük. A meghívót már csak le kell adni a nyomdában, mi szerkesztettük meg - bár nem tudom, működik-e így a dolog, vagy inkább ők akarják majd elkészíteni az általunk vitt kép, szöveg és idézet felhasználásával. Félig hagyományos (kikérés, búcsúztatás, ételek, versek, játékok), félig modern (díszítés, színek) esküvő lesz.
A csokrot már kiválasztottam (ez a kedvesem kérése volt), azt is februárban rendeljük meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!