Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan és mivel telt az esküvő előtti napotok?
Olyan távolinak tűnik, pedig csak tavaly júliusban volt. :)
Korán keltem, a családommal elmentünk a templomi oltárdíszért meg a mézeskalácsokért, majd délelőtt feldíszítettük a templomot és délután az étterem egy részét. Este 8 körül értünk haza, sajnos a férjemnek dolgoznia kellett még előző napon is, így nem is látta csak a lagzin a dekorácót. Este még szőrtelenítettem, és kb. hajnali fél 1-ig gyakoroltuk 1-2 feles mellett a nyitótáncot a tanúinkkal. Nem voltam másnap túl kipihent, de az aznap este készült videót és az azzal járó élményeket nem adnám semmiért! (Anyukám felvette ahogyan próbáltuk a nyitótáncot, és még éjfélkor változtattunk a koreográfián.) :)
Délelőtti órákban barátnőm és a pasija odaszállították a tortákat az étteremhez, ott betetettük őket a hűtőbe. Utána elmentünk moziba a ma már férjemmel, megnéztük a Csizmás kandúrt (Tudod, a Shrekből a macskával:)
Utána mentünk az átmeneti szállásunkra (nem otthon voltunk hanem Budapesten mert féltünk hogy esetleges hóesés miatt lekéssük az esküvőt), 18+ -os activity-ztünk kettesben, este együtt zuhanyoztunk, utána szeretkeztünk, majd aludtunk. :)
Rohangáltunk:)
Akkor kellett mindent a helyszínre vinni, ( nem étteremben volt)megneztem a berendezest, akkor jöttek anyósomék, az ültetésrendet ekkor csináltuk meg
A legnagyobb bajom az volt, h volt aki lemondta, és ezt előző nap este közölte úgy, hogy eljott 2 gyekkel, és velük kellett volna foglalkoznom
Intéztünk egy új helyet, mert amit elintéztem, azt egy
héttel az esküvő előtt lemondták, így se kaja, se hely.
A kedvesem saját magát intézte, én meg a kellékeket.
Ő ruha, smink, köröm, haj, ilyesmik... én hely, enni, innivaló. Mentem a 16 láda sörömért, és a szódáért. (Borvidéken lakom...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!