Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ónzés, hogy hosszú ruhát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ónzés, hogy hosszú ruhát szeretnék?

Figyelt kérdés

Jövöre lenne az esküvönk.

Átlagos homokóra alakom van, se duci se túl vèkony.

A párom azt szeretné, ha csak kis esküvönk lenne egy helyi anyakönyvvezetönél, két tanú, szülök, és 1-2 barát. Fehér ruha lehet, de csak valami koktélruha, max térdig.

Nem állunk jól anyagilag, úgyhogy el tudom fogadni ezt a variációt is. (Külföldön élünk, sok mindent megkönnyítene, ha hivatalosan is házasok lennénk)

Eredetileg olyan terveink voltak, hogy 3 országban lesz esküvö (ahonnan én jövök, ahonnan ö, és ahol élünk), ráadásul tenplomi is (felvenném a vallását). Meg gyönyörü hosszú ruha, eljönnének az én barátaim is...

Már kezdtem beletörödni, hogy szolid rövid ruhám lesz majd, de az egyik ismerös lány most megy férjhez, láttam a ruháját, valami gyönyörü. Kristályos felsö rész, tüll alsó, 3 méter hosszú uszállyal.

Ilyenkor kicsit elkeseredtem, hogy nekem ilyen nem lesz....

2014. szept. 17. 13:54
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele, hogy hozzámész, de szeretnél egyszer egy igaz, hosszú ruhás esküvőt, amikor megtartjátok az egyházit. Akár 3 országban. Megérted, hogy most így álltok anyagilag, de nem szeretnél róla teljesen lemondani. Szerintem meg fogja érteni. Végleg ne mondj le róla, ha ez akkora vágyad.
2014. szept. 25. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!