Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ónzés, hogy hosszú ruhát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ónzés, hogy hosszú ruhát szeretnék?

Figyelt kérdés

Jövöre lenne az esküvönk.

Átlagos homokóra alakom van, se duci se túl vèkony.

A párom azt szeretné, ha csak kis esküvönk lenne egy helyi anyakönyvvezetönél, két tanú, szülök, és 1-2 barát. Fehér ruha lehet, de csak valami koktélruha, max térdig.

Nem állunk jól anyagilag, úgyhogy el tudom fogadni ezt a variációt is. (Külföldön élünk, sok mindent megkönnyítene, ha hivatalosan is házasok lennénk)

Eredetileg olyan terveink voltak, hogy 3 országban lesz esküvö (ahonnan én jövök, ahonnan ö, és ahol élünk), ráadásul tenplomi is (felvenném a vallását). Meg gyönyörü hosszú ruha, eljönnének az én barátaim is...

Már kezdtem beletörödni, hogy szolid rövid ruhám lesz majd, de az egyik ismerös lány most megy férjhez, láttam a ruháját, valami gyönyörü. Kristályos felsö rész, tüll alsó, 3 méter hosszú uszállyal.

Ilyenkor kicsit elkeseredtem, hogy nekem ilyen nem lesz....

2014. szept. 17. 13:54
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Önzés
2014. szept. 17. 13:55
 2/21 anonim ***** válasza:
90%
Hát kristályos felsővel, tüllszoknyával meg több méteres uszállyal egy két tanús vagy kicsi esküvőn tényleg elég hivalkodónak tűnnél. De szolidabb hosszú ruhád miért ne lehetne? valami estélyi jellegű. nem kötelező rövodben lenned.
2014. szept. 17. 13:57
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
A párod miért ragaszkodik a rövid ruhához?
 4/21 anonim ***** válasza:
90%
NEm önzés, természetes női vágy.
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem sokkal kerül többe egy hosszú fehér ruha, mint egy rövid. Tehát ha csak ez a baj és nem az, hogy nem lesz nagy esküvő, akkor vegyél hosszú ruhát. Mellesleg neked a pasid szabja meg, hogy meddig érjen a ruhád?
2014. szept. 17. 13:58
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

A 3 méter hosszú uszály, vagy nagy báli ruha típusú valóban túlzás a két tanús esküvőre.

De hosszú ruhád simán lehet. Sőt, egy koktél ruha nem is biztos, hogy olcsóbb, mint egy hosszú ruha.

Ha tudod, hogy mennyit szántok rá, akkor kezdj el keresgélni. Biztosan fogsz találni megfelelőt, ha alaposan körülnézel.

2014. szept. 17. 13:59
 7/21 A kérdező kommentje:

Szerinte polgári esküvöre teljesen felesleges, pénzkidobás egy flancos, drága hosszú ruha, egy fehér koktél mini pedig máshová is kihasználható.

Elsö esküvö, huszonévesek vagyunk

2014. szept. 17. 14:00
 8/21 anonim ***** válasza:
20%
Egyetértek a férjeddel.
2014. szept. 17. 14:01
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
később lehet még templomi, ahova felveheted a hosszút
2014. szept. 17. 14:02
 10/21 anonim ***** válasza:
50%
Érd be ezzel egyenlőre, ha anyagilag rendbe jöttök csaphattok nagy banzájt.
2014. szept. 17. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!