Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Történt valaki lagzijan olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt valaki lagzijan olyan hogy egy vagy tobb vendég nem tudott viselkedi?

Figyelt kérdés
Értem ez alatt hogy részegen cirkuszolt, vagy agresszív lett?
2014. szept. 6. 17:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
71%

Most már valaki olyan történetet is meséljen ahol a vőlegény dugott félre az esküvőjén! =D

Nálunk unokatesóm esküvőjén volt egy kisebb közjáték. Vőlegény nagypapája (szegény volt vagy 120 éves) eléggé beszórakozott, fölmászott az asztalra, hogy ő majd ott táncol. Kb a második lépés volt amit elvétett, elkezdett dőlni és a plafonról lógó díszítés volt az egyetlen amibe bele tudott kapaszkodni. Képzelhetitek... díszítés szakad, nagypapa esik, csukló törik, nagymama sír, anya hívja mentő.

Így visszagondolva elég vicces jelenet volt, de akkor senki nem röhögött.

2014. szept. 6. 22:42
 12/21 anonim ***** válasza:
71%
Barátom (pincér) is mesélt érdekes dolgokat. A legdurvább, amikor a vőlegény bátyja a lagzi elején (már ittasan) nekiment az örömapának, végül öt embert vittek kórházba a mentők.
2014. szept. 7. 00:57
 13/21 anonim ***** válasza:
13%

ezt már sokszor hallottuk!

tőled!

2014. szept. 7. 10:24
 14/21 anonim válasza:
82%

Hat akkor a mi sztorint semmi ezekhez kepest.

Aposom jott Mar a kikerore reszegen.

A varoshazan a csok resznel bekiabalt, hogy AZ utokat otthon csinaljuk....

A leves utan kifekudt hetfon reggelig aludt.

Nekem ez is sok volt.

2014. szept. 7. 11:09
 15/21 anonim ***** válasza:
79%

Tavaly voltam utoljára esküvőn, másodunokatesómnak. Nagybátyám nagyon szomjas volt, egymás után döntötte a poharakat egész este. Jön a tortavágás, mindenki feláll, taps, satöbbi, bátyám meg ahogy felállt, kissé megingott, aztán hasraesett, eldöntve még két széket, és egy vendéget is.

Nos, ez közel egy év után is nagyon vicces, és bár nem durva, akik látták a jelenetet a mai napig emlegetik, hogy "Emlékszel, amikor Jancsi..." :D

2014. szept. 7. 17:25
 16/21 anonim ***** válasza:
75%
Mikor én voltam, akkor családi viták alakultak ki... kiküldtek mindenkit a helyiségből, kivéve az esküdő embereket
2014. szept. 14. 02:27
 17/21 anonim ***** válasza:
79%

11-esnek: baráti társaságunkban a vőlegény bár nem az esküvőn,hanem a legénybúcsún jött össze a barátai által fizetett hölggyel.Aztán az ifjú feleséget kezelték nemi betegséggel,hamarosan el is váltak emiatt.

Olyan esküvőn voltam,ahol az egyik vendég még vacsora előtt felírta a címét egy szalvétára,mondta ide küldjük taxival.Részegen nagyokat esett 1-2-szer,rángatta a hölgyvendégeket táncolni.Nagyobb botrány nem volt,mert hazavitték.

2014. szept. 14. 10:22
 18/21 anonim ***** válasza:
72%
Utolsó vagyok.Kinek nem tetszenek a válaszaink,hogy szinte mindenkit lepontozott?Miért?
2014. szept. 14. 17:44
 19/21 anonim ***** válasza:
51%
Én felpontoztalak.
2014. szept. 15. 13:43
 20/21 anonim ***** válasza:
78%
Én is azon gondolkodom, hogy miért nem hasznosak a válaszok? Történeteket mesélünk, hahó.
2014. szept. 21. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!