Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Márciusi esküvő. Szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Márciusi esküvő. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Párommal Márciusra tervezzük az esküvőt. Mi a véleményetek?

Érvek/ellenérvek.

2014. szept. 3. 20:26
 1/9 anonim ***** válasza:
72%

Vendégként tapasztalat:

- ha van egyházi szertartás kérjétek meg a papot,hogy ne húzza el a dolgokat, mert a templomok nyáron se melegek

- ellenőrizzétek le, hogy az étterem tényleg jól fűtött, sehol nem megy a vendégekre a hideg

- legyen olyan helység ahol átöltözhetnek a vendégek, ugyanis sokan fognak téli ruhában jönni az esküvőre, amit vékonyabbra cserélhetnek a vacsorára. Ezeknek a ruháknak a tárolását sem árt megoldani.

- készülni kell minden messzebb élő számára szállással, mert márciusban még könnyen lehetnek hóviharok éjszaka vagy hajnalban

2014. szept. 3. 20:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Tök mindegy. A jó idő nem hónap kérdése.

Szerintem egyébként a menyasszonynak sokkal jobb, mint nyáron mert nem olvad olyan könnyen le smink. Szebb fotókat lehet készíteni a mert nem vakít a Nap. A növények nyáron szebbek, de márciusban is zöldell már minden.

Viszont azt hallottam régebben hogy fűtésszezonban nem érdemes túl nagy nászajándékot várni a vendégektől, mert nyáron bőkezűbbek a meghívottak. Ezt nem tudom hogy így van-e, vagy butaság. Márciusban talán talán már kinn leszünk a fűtésszezonból is:-)

2014. szept. 3. 20:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 2013 március 24-én volt az esküvőnk! :) Igen, amikor a hóviharok voltak :D Azért terveztük márciusra az esküvőt, mert egyrészt ebben a hónapban jöttünk össze, másrészt nem döglünk meg a melegtől. Arra mondjuk nem számítottunk, hogy a menyasszonyi ruha alá vastag harisnya kell, de ez részletkérdés :D A vendégek a nyári ruháikba voltak, csak alávettek harisnyát/hosszú inget stb. szóval téliesítették magukat. A szertartás egy művészeti központban volt, ahol van ruhatár, ez nagyon jól jött, volt hova leadni a kabátokat. Nem volt dög meleg, nem folyt le rólam a smink :) A március még hóval együtt is gyönyörű, rügyeznek a virágok, nem tűz a nap, érződik a "tavasz" :) Nem mellesleg szezonon kívül esik, ezért csomó szolgáltató árengedményt adott, mert ez az esküvői szolgáltatóknak holt időszak :D Én szerettem, hogy ebben a hónapban tartottuk az esküvőt!
2014. szept. 3. 20:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ha szerencsétek van, akkor szép idő lesz. Mi is májusra terveztük, mert úgy gondoltam, hogy az egy tökéletes hónap. Hát... Kb 12-15 fok volt, és szakadt az eső. Egy ismerősömnek februárban volt az esküvője, és a képeken láttam, hogy elég szép idejük volt. Voltam már október közepén is esküvőn, hét ágra sütött a nap, és jó meleg volt. Úgyhogy ez sajnos kiszámíthatatlan.
2014. szept. 3. 21:36
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk idén március utolsó hétvégéjén volt, és óriási szerencsénk volt az idővel. Napközben a fotózásnál szépen sütött a nap, este volt hűvösebb már az idő.Viszont utána egész áprilisban egyik szombaton sem volt olyan jó idő felénk, legtöbbször az eső is esett.A képeink is tök szépek lettek, már szépen zöldült a természet.:)
2014. szept. 3. 21:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia! A miénk is tavaly márciusban volt a nagy havazás után egy héttel. Mi okkal tettük ekkorra, de nem bántuk meg. Az időjárás annyiban izgatott, hogy hogy ne zuhogjon az eső. A teremben jó idő volt, a vendégek nem fáztak. Előny volt, hogy a cigiző vendégek nem tüntek el órákra cigizés címén, mert olyan hideg volt, hogy fél perc alatt elszívták és jöttek vissza. Ez pl. egy nyári éjszakán lehet problémás Illetve a maradék ennivalót, amit a felszolgálók öszepakol
2014. szept. 3. 21:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok még, csak hamar elment. Szóval a maradék kaját, amit összepakoltak nekünk simán otthagytuk a kocsi csomagtartójában, olyan hideg volt másnap, hogy semmi baja nem lett. Szóval mindent összevetve mi nem bántuk meg.
2014. szept. 3. 21:53
 8/9 anonim ***** válasza:

Én nyáron tartanám, de ez úgyis a ti döntésetek! Van valami konkrét oka hogy miért pont márciusban lesz? Állítólag nagyon kemény telünk lesz, szóval ha mindenképp március, akkor legyen a vége fele, amikor már jobb idő van. De egyébként nem hiszem hogy gond lenne a hideg, legalább senki sem izzad, hidegben az étvágy is jobb, viszont nem isznak annyit, mint nyáron. A hideg időkre való menyasszonyi ruhák gyönyörűek, a vőlegény pedig jobban érezheti magát, hisz úgyis hosszú nadrágban kell lennie. Legalább ne süljön meg benne.

Szóval a lényeg az hogy minden helyzetből ki lehet hozni a legjobbat, annyi a kreatív ötlet, olvasgassatok cikkeket tavaszi esküvőkről, és biztosan gyönyörű nap lesz!

2014. szept. 4. 09:14
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én meg március 24-én születtem és március 25-én van az évfordulónk. Lehet ekkor kéne esküdni? Mert a meleget amúgy sem bírom
2014. szept. 5. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!