Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak az lehet tanú aki volt elsőáldozó?
Figyelt kérdés
Vagy attól függ milyen vallásban volt ilyen, bérmákolt vagy mit csinált :DD. Most tényleg így van hogy csak az lehet tanú? Nekem ezt mondták, de szerintem ez egy hülyeség.2010. jan. 17. 14:27
1/12 anonim válasza:
Pap függő, hogy kit enged.
Elvileg csak azok házasodhatnak templomban, akik meg vannak keresztelve. Hát gyakorlatban nem így van.
2/12 A kérdező kommentje:
Szóval ez csak a templomi esküvőre vonatkozik? Mert én templomban biztos nem fogok esküdni ha megölnek se. Csakis polgári.
2010. jan. 17. 14:33
4/12 A kérdező kommentje:
Szóval nem :DD oké, gondoltam hogy megint csak a keresztény ismerősnőm akart vmit nekem bemagyarázni xDDDD... De mondtam hogy nem hiszem :D de már érdekelt.
2010. jan. 17. 14:36
5/12 anonim válasza:
Persze. Polgárinál nincs semmi ilyen megkötés :)
6/12 anonim válasza:
polgári esküvőn bárki lehet a tanud. A feltétel csak annyi, hogy nagykorú legyen. Teljesen mindegy hogy milyen vallásu vagy meg van e keresztelve.
nekem másfél éve volt. Az egyik tanu tuti nem volt megkeresztelve, meg semmi. A másikat nem tudom, de nem is érdekelt. Ne hagyd magad.
7/12 anonim válasza:
jaja, polgárin bárki lehet a tanú, aki elmúlt 18:-))
8/12 anonim válasza:
Polgárira nem vonatkoznak az egyházi szabályok.Lassan már az egyházira sem,mert paptól függ minden,hogy milyen szabályt mennyire tart be.
A szó egyébként "bérmálkozni",de a bérmákol tetszett. :))
9/12 A kérdező kommentje:
Wááh akkor jó :DDD
2010. jan. 17. 14:42
10/12 anonim válasza:
Polgárin bármilyen felnőtt korú lehet tanú..."bérmákolt"...hát tényleg jobb, hogy nem esküdsz templomban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!