Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan lehet lánybúcsúm, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet lánybúcsúm, ha egyetlen barátnőm sincs?

Figyelt kérdés

Szeretnék majd lánybúcsút, mielőtt férjhez megyek, ami másfél év múlva lesz, de egyetlen barátnőm sincs.. A munkahelyemen is összesen két nő van, de sokkal idősebbek nálam, és nem az én világom egyikőjük sem. És rokonaim között sincs sok nő, főleg nem olyan, akivel tartanám a kapcsolatot. Az egyetlen nőnemű rokonom, akivel tartom a kapcsolatot és jól érzem magam, az a most 9 éves hugom..

Szóval.. nekem nem is lehet így lánybúcsúm.. ugye?

2014. aug. 31. 14:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én két fiú barátommal mentem el pizzázni, mivel ők a két legjobb barátom. :) Lányokkal nem barátkozom, munkahelyemen sem haverkodom egy korombeli lánnyal sem.
2014. aug. 31. 16:48
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Én édesanyámmal mentem el egy színházi előadásra, és azt neveztem ki lánybúcsúnak.

A férjemnek volt legénybúcsúja, nem volt ebből probléma

2014. aug. 31. 20:23
 13/19 anonim ***** válasza:

A lánybúcsúnak az a lényege, hogy a barátnőid őszintén együtt öröljenek veled. Szerintem. Ha neked nincsenek ilyenek, akkor a lánybúcsúnak semmi értelme.

(A húgom barátnője most ment férjhez. Négyen nagyon jó barátnők, de a másik három lány külföldön él, nem tudtak lánybúcsúra hazajönni. Én felajánlottam a húgom barátnőjének, hogy akkor majd én lánybúcsúzok vele, ha szeretné. De ő nagyon őszintén megmondta, hogy így nem szeretne lánybúcsút. Ha nem a a három barátnője van ott, akkor nem is kell neki a lánybúcsú. Szerintem ez teljesen korrekt volt tőle, hogy így gondolta)

2014. aug. 31. 20:25
 14/19 anonim ***** válasza:
Akkor ne lánybúcsúnak nevezd, hanem egy sima bulinak! Hívd meg a barátod haverjait, csak összejártok valakivel!
2014. szept. 1. 08:33
 15/19 anonim ***** válasza:

Nekem is csak fiúbarátam vannak, és ők szervezték meg a lánybúcsúmat.

Óriási hangulatot csináltak, nagyon jól sikerült buli volt. :)

2014. szept. 1. 10:14
 16/19 anonim ***** válasza:

Nővéremnek se nagyon vannak barátnői max. 2, de azok se ismerik egymást, úgyhogy neki úgy csináltuk, hogy unokahúgunk, unokaöcsénk, mamánk, anyukánk, én és a párom, valamint a vőlegény volt ott. Játékos feladatokat csináltunk, hogy mennyire ismerik egymást stb. Jó volt végülis. A vőlegénynek külön legénybúcsúja is volt, villapark, fürdés, piálás, haverok...

Én is igazából azt szeretném, ha majd nekünk is valami közös lehetne, de tudom, hogy a páromnak lesz külön legénybúcsúja is, ami kicsit rosszul érint, mivel nekem nem lehet. Dehát nem ő tehet róla, hogy nincsen senki, akivel igazából szoros viszonyt tudnék kialakítani rajta kívül.

2014. szept. 2. 18:35
 17/19 A kérdező kommentje:
Én nem örülnék neki, ha neki lehetne olyan legénybúcsúja, amin én nem lehetek ott, de nekem csak olyan bulim lenne, amin ő ott van. De köszönöm a válaszokat :) Sokat segítettek :)
2014. szept. 2. 21:19
 18/19 anonim ***** válasza:

Elég fura, amit itt egyesek írnak, hogy a párjuk is ott volt. A legénybúcsún és a lánybúcsún pont hogy nem kell ott lennie a másiknak (persze bizalom kérdése ez is. Én pl. tudtam, hogy a férjem legénybúcsúján még vetkőzős csaj is lesz és egyáltalán nem zavart. ha nem bíztam volna benne, nem mentem volna hozzá).

Az, hogy te ott akarsz lenni az ő legénybúcsúján nekem fura. Ahogyan az is, ha azt nevezzük ki leánybúcsúnak, ha a vőlegény meg a menyasszony elmegy moziba, mert az inkább randi mint legény és lánybúcsú.

2014. szept. 2. 21:45
 19/19 anonim ***** válasza:

A párodnak vannak barátai? ha igen, és a barátaival tartana legénybúcsút, akkor a részedről merő önzőség megtiltani neki a legénybúcsút. És nevetséges, hogy te ott akarnál lenni a legénybúcsúján. Nem az ő hibája, hogy neki vannak barátai, neked meg nincsenek.

Ha így kezded a házasságot, hát lesznek még gondjaitok.

2014. szept. 2. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!