Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 2 millió Ft spórolt pénzből,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 millió Ft spórolt pénzből, mennyit szannatok egyetlen fiatok lakodalmara?

Figyelt kérdés
2014. aug. 29. 21:35
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
87%
Nem mindegy, hogy ők milyen esküvőre vágynak, én itt kezdeném a tervezgetést. De arányaiban 400 ezret kb. A boldogság tényleg nem ezen múlik...
2014. aug. 29. 21:45
 12/24 anonim ***** válasza:
62%
Lakásra odaadnám, de lakodalomra egy fillért sem. Felesleges a nagy felhajtás.
2014. aug. 29. 21:48
 13/24 anonim ***** válasza:
73%
Ajandekba lehetne a naszutat allni :)...
2014. aug. 29. 21:48
 14/24 A kérdező kommentje:
Igen en is arra gondoltam hogy esetleg fizetnem a nászutat . Hal isten lakásuk van.
2014. aug. 29. 21:51
 15/24 anonim ***** válasza:
84%
Mi is magunknak fizettük az esküvőnket, és a szüleimnek akkor éppen ekkora megtakarításuk volt. Tőlük 600 ezer ft-ot kaptunk ajándékba. Ez nem az esküvőre ment el, hanem félretettük. Az esküvő ára az ő ajándékuk nélkül is bőven visszajött. Annyit adjatok, amennyit jónak gondoltok, erre nincs szabály. Mi rettentő hálásak voltunk ezért az ajándékért, de ha kevesebbet adtak volna, akkor is oldogok lettünk volna. De az sem zavart volna, ha nem tudtak volna adni. Hiszen így is rengeteget adtak, felneveltek tisztességgel, becsülettel mindenben támogatva, és ez pénzzel nem mérhető.
2014. aug. 29. 21:53
 16/24 A kérdező kommentje:
Koszonom kedves utolsó . A válaszod nagyon hasznos, es szép amit írtál .
2014. aug. 29. 21:56
 17/24 anonim ***** válasza:
35%

Semennyit. A sajátomra sem várnám el, hogy bárki adjon, de én se költenék rá semmit, nem látom az értelmét. Ha az ifjak házasodni akarnak, költsenek rá ők.

2 millió nem olyan sok pénz, az jól jöhet alapvetően fontos dolgokra.

2014. aug. 29. 22:25
 18/24 anonim ***** válasza:
81%

Nekem sem élnek a szüleim, és mi is magunknak fizettük az esküvőt.

Anyósomék viszont vállalták az étterem költségét. (Baráti áron volt, italok egy részét mi vittük).

És még külön kaptunk anyósomtól a spórolt pénzéből (nem tudom, mennyi van neki) 1milliót. Mi ezt tettük bele a házba önerőnek.

Nászúton azóta sem voltunk ( 4 éve).

És nem egyedüli gyerek férjem, mert van egy húga is.

Szóval esetleg vállalhatod az éttermet, esetleg valami nászutat ajándékozhatsz. Vagy ha terveznek gyereket, akkor a pénz is jól jöhet nekik.

Szerintem 1millió körül szánj rájuk. Nyilván, ha beütne neked a krach, ők is segítenének, tehát nem csak azzal kell kalkulálni, amennyi marad.

2014. aug. 29. 22:25
 19/24 anonim ***** válasza:
82%
mi semennyit nem vártunk el, ok közösen fizették az éttermet, plusz tesok nevében adtak még, osszesen kb 7-800ezret (a ket oldal egyutt), ennyit engedhettek meg .a saját gyerekemnek ennyibol egy-másfél milliót adnék, és költik amire akarják. ..es őszintén sajnálom azokat, akik nulla és ahhoz közeli összeget írtak, hogy ilyen szüleik voltak, akiktől ezt látták. ..a mi szüleink az utolsó fillerjuket is odaadnak értünk, és hasonlóra szamithatnak qyerekeink is...(meg persze a szüleink is..)!
2014. aug. 29. 22:44
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Szívem szerint mind a két milliót, eszem szerint 500eFt-ot.

Bármi történhet. Veletek, vagy a fiatalokkal.

Lehet betegség, munkanélküliség,és bizony akkor is meg kell élni, rezsit fizetni.

2014. aug. 30. 04:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!