Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvő a Szülinapon? Vélemények?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvő a Szülinapon? Vélemények?

Figyelt kérdés
Jövő májusban pont a 25. szülinapomon lesz az esküvőm. Adjunk ennek az ünnepnek is hangsúlyt? Mármint pl. tortán?

2014. aug. 20. 22:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Én biztos nem adnék. Az a nap a kettőtök közös életének kezdete,kettőtök napja nem a te szülinapodról kell szólnia.
2014. aug. 20. 23:00
 2/11 anonim ***** válasza:
81%

En nem is tudom.Nekunk jovore lesz az eskuvonk.Alaphangon kizartuk azokat a datumokat amiken mar szulinap/nevnapjaink vannak.Szeretnenk hogy az a nap csak a mi hazassagunkrol szoljon es az evfordulok is!Node a kerdes ugyebar nem ez,es ez csak az en velemenyem,ha nektek igy megfelelo akkor az a lenyeg!A kerdesre valaszolva: igen,valahogy megemlekezhetnetek rola.Szokas is egyebkent hogy amikor az eskuvo van akkor ha aznap van anyuka/apuka szulinap/nevnapja akkor egy viraggal/borral megkoszonti a par a csaladtagot!Miert is ne emlekezhetnetek meg a sajat szuletesnapodrol!

Sok boldogsagot!

2014. aug. 20. 23:04
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszaitokat,mindkettőtöknek ment a zöld ujjacska:-)

Termeszetesen nem arra gondoltam hogy Happy B.Day táblák legyenek mindenhol, nem is szülinapi bulit szeretnék.

2014. aug. 20. 23:14
 4/11 anonim ***** válasza:
91%

Ne!

Aki tudja úgyis felköszönt.

2014. aug. 20. 23:14
 5/11 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem ne, a születésnap és az esküvő két külön alkalom, így külön ünneplést érdemel, összemosni a kettőt furcsa lenne. A esküvőhöz közel eső napon (akár az esküvő délelőttjén) üljetek össze szűk családi körrel egy kisebb ünneplésre, de ne vegye el az esküvő fényét.
2014. aug. 20. 23:17
 6/11 anonim ***** válasza:
Szuleim eskuvoje edesapam szuletesnapjan volt/esett. Nem volt semmi extra, a nasznep az eskuvore koncentralt, nem a szulinapra.
2014. aug. 20. 23:38
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Olyan esküvőn már voltam, ahol épp az egyik tanúnak volt a születésnapja, a vőlegény legjobb barátjának. A tortavágáskor kapott egy külön "minitortát", azt a max 2 személyes változatot és a vőfély beleszőtte a beszédébe, hogy az immár férjnek nem lesz sok gondja az évforduló dátumának megjegyzésével, mert a legjobb barátja szülinapját még ha ő nem is jegyzi meg, a barát emlékezteti, hogy héé haver. A pontos szövegre nem emlékszem, pár éve volt, de nagyon frappáns és szórakoztató volt.

Esetleg hasonló módon lehetne nálatok is. De külön emlékeztető a tortán pl szerintem nem szükséges, hisz az a ti napotok egyébként is. :)

2014. aug. 21. 02:02
 8/11 anonim ***** válasza:
én sem tenném.
2014. aug. 21. 08:04
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem adjatok, de ne akkorát, hogy átcsapjon szülinapi buliba. Esetleg vacsora után legyen egy köszöntés egy kis tortával, aztán ennyi. Még ajándék sem kell.

Nálunk az a helyzet állt elő, hogy a közvetlen családunk minden tagja (rajtunk kívüli tagja) az esküvőtől számítva 1 hónapon belül született. Így a vacsora után volt egy szülinapi torta, amivel őket köszöntöttük.

2014. aug. 21. 08:58
 10/11 anonim ***** válasza:

Először is gratulálok kedves kérdező a közelgő esküvőtökhöz!

Én azt gondolom, hogy mikor kiválasztottátok a dátumot, végiggondoltátok, hogy mivel jár, hogy ez egybe esik a szülinapoddal. Egy torta vagy egy szülinapos szám, pár perc erejéig szerintem belefér, de túlnagy hangsúlyt szerintem ne adjatok ennek, ez a nap mégiscsak másért lesz különleges, és kettőtökről kell, hogy szóljon.

2014. aug. 21. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!