Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő a Szülinapon? Vélemények?
En nem is tudom.Nekunk jovore lesz az eskuvonk.Alaphangon kizartuk azokat a datumokat amiken mar szulinap/nevnapjaink vannak.Szeretnenk hogy az a nap csak a mi hazassagunkrol szoljon es az evfordulok is!Node a kerdes ugyebar nem ez,es ez csak az en velemenyem,ha nektek igy megfelelo akkor az a lenyeg!A kerdesre valaszolva: igen,valahogy megemlekezhetnetek rola.Szokas is egyebkent hogy amikor az eskuvo van akkor ha aznap van anyuka/apuka szulinap/nevnapja akkor egy viraggal/borral megkoszonti a par a csaladtagot!Miert is ne emlekezhetnetek meg a sajat szuletesnapodrol!
Sok boldogsagot!
Köszönöm válaszaitokat,mindkettőtöknek ment a zöld ujjacska:-)
Termeszetesen nem arra gondoltam hogy Happy B.Day táblák legyenek mindenhol, nem is szülinapi bulit szeretnék.
Olyan esküvőn már voltam, ahol épp az egyik tanúnak volt a születésnapja, a vőlegény legjobb barátjának. A tortavágáskor kapott egy külön "minitortát", azt a max 2 személyes változatot és a vőfély beleszőtte a beszédébe, hogy az immár férjnek nem lesz sok gondja az évforduló dátumának megjegyzésével, mert a legjobb barátja szülinapját még ha ő nem is jegyzi meg, a barát emlékezteti, hogy héé haver. A pontos szövegre nem emlékszem, pár éve volt, de nagyon frappáns és szórakoztató volt.
Esetleg hasonló módon lehetne nálatok is. De külön emlékeztető a tortán pl szerintem nem szükséges, hisz az a ti napotok egyébként is. :)
Szerintem adjatok, de ne akkorát, hogy átcsapjon szülinapi buliba. Esetleg vacsora után legyen egy köszöntés egy kis tortával, aztán ennyi. Még ajándék sem kell.
Nálunk az a helyzet állt elő, hogy a közvetlen családunk minden tagja (rajtunk kívüli tagja) az esküvőtől számítva 1 hónapon belül született. Így a vacsora után volt egy szülinapi torta, amivel őket köszöntöttük.
Először is gratulálok kedves kérdező a közelgő esküvőtökhöz!
Én azt gondolom, hogy mikor kiválasztottátok a dátumot, végiggondoltátok, hogy mivel jár, hogy ez egybe esik a szülinapoddal. Egy torta vagy egy szülinapos szám, pár perc erejéig szerintem belefér, de túlnagy hangsúlyt szerintem ne adjatok ennek, ez a nap mégiscsak másért lesz különleges, és kettőtökről kell, hogy szóljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!