Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok hozzá, ha valaki az esküvőtökre fehér ruhába menne?
Az én esküvőmön nyugodtan vehet bárki bármilyen színt (kivéve a fekete nyakkendőt, arra allergiás vagyok.)
Az sokkal jobban zavar, ha valaki túlságosan kihívóan öltözködik. Az esküvőn a menyasszonynak kell a legszebbnek lennie, és a többieknek erre szerintem illik tekintettel lenniük - főleg úgy, hogy mostanában azért már sok a picit korosabb menyasszony, akiknél nyilván vannak fiatalabb és frissebb szépségek a vendégek között. De egy kicsit visszafogottabb öltözködéssel ezt a feszültséget azért lehet oldani.
Szerintem bunkóság a férfiak szemét a menyasszonyról elterelni, és a templomban is illetlenség hiányos öltözetben feszíteni. Inkább vegyen fel egy szép, elegáns - akár fehér - kosztümöt.
"Férfi létemre még én is tudom, h a fehér kizárt. "
És akkor te ugye vőlegényt is megkérdezed hogy milyen öltöny ing lesz rajta és ha fekete vagy kék akkor te zöldbe fog menni ugye? Mert a fekete meg kék öltöny meg a vőlegény színe.
Sajnos bunkósodik a társadalom.
Azelőtt minden kulturált ember tudta, hogy ez a menyasszony nagy napja, és NEM ILLIK túlöltözni!!
Vagyis bármilyen női trükkel magunkra irányítani a figyelmet!
Az alap, hogy a fekete, fehér és piros ruha TILOS!
De tilos a szupermini, vagy a nagyon kivágott is.
Ezt amúgy úgy oldották meg diszkréten, hogyha valaki "teljesen véletlenül" szintén talpig hófehérben jelent meg, akkor a család egy közeli jóbarátja, szintén "teljesen véletlenül" megbotlott és leöntötte vörösborral az illetőt, nagy bocsánatkérések közepette...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!