Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek Kb mennyibe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek Kb mennyibe kerülne az esküvőnk (paraméterek lent)?

Figyelt kérdés
Már 3 éve megvolt a polgári esküvőnk,de csak egy szűk családi körös vacsoránk volt. Jövő tavasszal szeretnénk egyházi esküvőt és lakodalmat. Ti mit gondoltok erről? Kb.80 főt számoltunk, az esküvő és a lagzi is a kicsi szülőfalumban lenne. A lagzi a felújított műv.házban,így nem kellene a helyért fizetni( vagy csak minimálisat) Egyenlőre az unokatesóm csak "hobby" fotós, de komolyan foglalkozik a témával... A bor,pálinka töménytelen mennyiségben rendelkezésére áll, így ezeket sem kell venni... A zene élő lenne,de az is baráti áron. Extrákat nem akarunk, csak enni-inni és táncolni. 😊 Így kb.mennyit lehet számolni?? A ruhák,virágok,fodrász nélkül.
2014. aug. 18. 12:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan lehet lepontozni. Nekem is vidéki esküvőm volt, igaz, étteremben, de 120 főre, a bor és pálinka házi volt, a rövideket, sütit bevihettük, minden más onnan volt, és az étteremnek 473.000ft-ot fizettünk+a 20.000 előleg. A kaja kvafinom volt, raguleves, sültestál 2féle köret, vegyessavanyú, éjfélkor töltött káposzta+a aradék husi majonézes salival.

Amit vittünk rövid összesen 30e ft volt, a sütik 50e.

Most akkor lehet összeadni és leosztani 110-el (sok volt a gyerek, így 110 adagot kértünk)

(473.000+20.000+30.000+50.000)/110= 5,210ft. És ez egy ÉTTEREM VOLT!!!

szall ellátás: 573.000

dekor: 20.000 (étterem adta a többit INGYEN - igen, ilyen is van!!!)

ruhák: 50.000

Polgári: 20.000

Fotós+videós: 110.000

zene: 90.000

EZ 843.000ft, és 120 fő, élőzene, étterem.

Nyugodtan lehet lepontozni, nekem akkor is ennyibe került az esküvő. Arról meg nem tehetek, hogy egyesek hagyják lehúzni magukat, és ami nem triplaáron megy, az náluk csak szar lehet.

2014. aug. 18. 15:11
 12/18 anonim ***** válasza:
91%

bocs, a virágok lemaradtak:

1 menyacsokor (kála)

10 koszilánycsokor (rózsa+gerbera)

20 kitűző (rózsa)

1 vőlegény kitűző (kála)

1 asztaldísz a polgárira (liliom+rózsa)

1 főasztaldísz (kála+flamingó)

30 asztaldísz (1-1 szál rózsa zölddel, gyönggyel)

2 szülőköszöntő csokor (rózsák)

1 kocsidísz (zöld+rózsa)

Hintódíszítés - mielőtt beleköttök, a hintó ajándék volt

ez mind 30e ft, de csak mert nagykeráron volt, így ez nem releváns

2014. aug. 18. 15:15
 13/18 anonim ***** válasza:

1-essel egyet értek. Nekünk is ismerős fotózott, de nincs túl sok képünk, nagyon sok a lagziról van, nincsenek családdal készült képek, a menetről sok van, de amikor összeállt a násznép, arról 2, illetve nincs olyan, hogy apukámmal, apósékkal, tesókkal, és azt éreztem, hogy amikor elmentünk külön fotózni, akkor menjünk minél előbb, már kb. 20 perc után siettünk volna vissza. Szép fotók lettek, de szerintem lehetett volna több is.

Egyébként ha csak az összeget kérdezed, szerintem 4-500-ból meglehettek, bár nem írtad, hogy a dekor, a ruha, a kaja, a vőfély (ha lesz) mennyibe lenne, torta meg ilyenek.

2014. aug. 18. 16:14
 14/18 anonim ***** válasza:
Nagymértékben függ attól hogy ki főzne, hiszen a kaja a legnagyobb költség. Ha esetleg rokonságból valaki egész más összegre jön ki, mint ha hozattok kaját. 200-800 000 között valahol.
2014. aug. 18. 16:34
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok hozzászólást! Nekem mind hasznos volt. Nagyon jó ötlet a próba fotózás, így időben kiderül a dolog.😊 A műv.ház az nem ktg.max az elhasznált áram,meg a takarítás a mi részükről ,na meg a helyrehozatal ha baleset történik... 😊 kajá,piát azt és amennyit szeretnék azt vihetnenk. Én hajlok a Marika nénis megoldásra csak most már egyre nehezebb összerántani azokat az asszonyokat akik ki tudnak főzni,sütni egy lakodalmat!😩 Sajnos ruhákon,viragokon,fodrászon...nem tudnánk spórolni... Én nem ragaszkodom az élőzenehez,nekem elég lenne egy dj.így még a baráti árnál is olcsóbb lenne a zene.
2014. aug. 18. 21:58
 16/18 gabriell88 ***** válasza:

Nekünk most lesz az esküvőnk szeptember végén.

A műv házat kaptuk meg mi is ami aegy kastélyban helyezkedik el. 20 ezer lett a bérlése.A kaját egy étteremből rendeltük, de csak az ételeket, az italokat mi viszzük, így az étterem 6000 ft/főért főzi meg a helyszínen és fel is szolgálják, korlátlan ideig.Nálunk 70 fő lesz, de az éttermes azt mondta legalább 100 főre kell főzniük.tehát az étel 600 ezer lesz kb.A ruhám 70 ezer lett.A csokrot még nem tudom, de a virágokat mi vesszük és ismerős köti. A zenész 50 ezer,a tortát még nem tudom, háznál süti egy ismerős( hobbi szinten csinál esküvői és szülinapi tortákat) a gyűrűink 10 ezer ft volt, fótos nem fizettünk, mert unokatestvérem fotós.teremdíszítés 80 ezer,meghívó 20 ezer.Mondjuk nekünk csak polgári lesz, szombaton, ami 10 ezerbe került.tehát összesen, most járunk 830 ezer körül..próbáltunk ott spórolni ahol tudunk..

2014. aug. 19. 18:46
 17/18 anonim ***** válasza:
A jegyes fotózás tényleg jó ötlet de ezzel nem tudod kideríteni,hogy mi történik ha kevés fênyben kell esemênyt fotóznia (sajnos a többség itt vérzik el, mert kevés hozzá a technikája -őszintén szólva nem hiszem, hogy egy hobbifotós elkölt a megfelelő vázakra 2x 5-800e Ft-ot és még kb. ennyit az objektívekre, vakukra, és/vagy nem tud normálisan vakuzni), szóva
2014. aug. 20. 07:40
 18/18 anonim ***** válasza:
l szerintem áldozd rá azt a 150-200e Ft-ot és bízz meg egy olyan fotóst akinek szerelmes tudsz lenni a képeibe. ;)
2014. aug. 20. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!