Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Négy hónap múlva lesz az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Négy hónap múlva lesz az esküvőm és még mindig nem találtam meg az igazi ruhát. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Már körbejártam a környéken az összes szalont és még mindig nem leltem olyan ruhát, ami nagyon tetszene. Arra gondoltam, gyorsan megvarratom. Küldenétek ötleteket?

2014. aug. 13. 10:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Ami a legfontosabb: milyen az alakod és milyen az ízlésed, stílusod?

Mindenesetre pár télies ruha, ettől függetlenül egyelőre (de ha leírod, tudok alkatra illő ajánlást is adni):

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. aug. 13. 19:23
 12/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget! :D

Az utolsó válaszoló ruhái közül tetszettek ezek:

[link]

[link]

Bár pont ellentéte annak, amit a leírásban említettem, de valamiért mégis szépnek látom őket. :D Azt hiszem ideje dönteni.

Átgondolom, hogy ebből a 6 ruhából melyik is lenne a legjobb.

2014. aug. 13. 21:07
 13/22 anonim ***** válasza:

bocsi, most láttam, hogy az első oldalon már írtál :)

Az alkatodra bármilyen ruha megfelelő a kilók és a magasság alapján.

2014. aug. 13. 21:09
 14/22 anonim ***** válasza:

Szia! Nem tudom, merre laksz, de lehet érdemes lenne utaznod egyet, hogy megtaláld az igazit, a húgom az általad mutatott ruhákra nagyon hasonlítót vett 45ért Pécsett a Tizsamiban (A teteje az elsőére hasonlított, de az alja egészen más volt, szép nagy, sokrétegű tüllel és 1-1 csipkéből kivágott virágrátéttel). Pesten is biztosan vannak hasonló stílusú helyek, amik adnak el ruhákat. :)

Sok boldogságot!

2014. aug. 14. 09:05
 15/22 anonim ***** válasza:
Hová valósi vagy? Ha nem túl messze Pomáztól akkor ajánlom az Araonline-t, Sósné Renit. Nekem kb 1,5 hónappal esküvő előtt csinálta meg a ruhát, illetve akkor voltam nála, mert én sem találtam a megfelelőt. A honlapon vannak képek, tehát kész ruhából is választhatsz, de "keverheted" is őket, vagyis mindegyikből kiragadod ami neked tetszik, vagy viszed az elképzelést és akkor az alapján csinálja neked.
2014. aug. 14. 13:48
 16/22 anonim ***** válasza:
Sikerült választanod?
2014. szept. 12. 17:57
 17/22 A kérdező kommentje:
Igen, sikerült. :D Végül ezt választottam [link]
2014. szept. 13. 07:43
 18/22 anonim ***** válasza:
Ez gyönyörű! :)
2014. szept. 13. 09:33
 19/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :D
2014. szept. 13. 09:44
 20/22 anonim ***** válasza:
Jó választás, nagyon szép! :)
2014. szept. 13. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!