Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Négy hónap múlva lesz az esküvőm és még mindig nem találtam meg az igazi ruhát. Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Már körbejártam a környéken az összes szalont és még mindig nem leltem olyan ruhát, ami nagyon tetszene. Arra gondoltam, gyorsan megvarratom. Küldenétek ötleteket?2014. aug. 13. 10:22
11/22 anonim válasza:
12/22 A kérdező kommentje:
2014. aug. 13. 21:07
13/22 anonim válasza:
bocsi, most láttam, hogy az első oldalon már írtál :)
Az alkatodra bármilyen ruha megfelelő a kilók és a magasság alapján.
14/22 anonim válasza:
Szia! Nem tudom, merre laksz, de lehet érdemes lenne utaznod egyet, hogy megtaláld az igazit, a húgom az általad mutatott ruhákra nagyon hasonlítót vett 45ért Pécsett a Tizsamiban (A teteje az elsőére hasonlított, de az alja egészen más volt, szép nagy, sokrétegű tüllel és 1-1 csipkéből kivágott virágrátéttel). Pesten is biztosan vannak hasonló stílusú helyek, amik adnak el ruhákat. :)
Sok boldogságot!
15/22 anonim válasza:
Hová valósi vagy? Ha nem túl messze Pomáztól akkor ajánlom az Araonline-t, Sósné Renit. Nekem kb 1,5 hónappal esküvő előtt csinálta meg a ruhát, illetve akkor voltam nála, mert én sem találtam a megfelelőt. A honlapon vannak képek, tehát kész ruhából is választhatsz, de "keverheted" is őket, vagyis mindegyikből kiragadod ami neked tetszik, vagy viszed az elképzelést és akkor az alapján csinálja neked.
19/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :D
2014. szept. 13. 09:44
20/22 anonim válasza:
Jó választás, nagyon szép! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!