Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen vicces esküvői játékok vannak?
Sziasztok!
Esküvőre megyünk jövő héten, és szeretnénk az ifjú párt 1-2 " próba" eléállítani!
Az ilyen tojás vezetés a nadrágon, és fafűrészelés nem jó, mert ilyeneket nem szeretnénk, hanem valami vicces játékot!
Várom az ötleteket!
meg vagyok lepodve,hogy az emberek nagyresze meg nem hallott ilyesmikrol.igen,videki lagzi lesz,es a parok eloszeretettel csinalnak meg minden feladatot,ezek vicces feladatok,nem olyanok amit nem szivesen csinalnanak,ha megsem,akkor szolnak elore,hogy meg veletlenul sem akarnak probat kialani.en ilyenekre gondoltam
Én hallottam ilyesmiről, és láttam is már.
DE! ha mi ilyet nem terveztünk, senki ne álljon elő hirtelen a semmiből azzal, hogy ez milyen jó móka lenne, mert az egész vendégsereg szeme láttára és füle hallatára küldöm el a halál f *szára, akárki is legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!