Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jó ez a forgatókönyv az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ez a forgatókönyv az esküvő napjára?

Figyelt kérdés

-Reggel közös reggeli a családdal

-Lagzi helyszínre megyünk, megnézzük minden szép e

-Jön a fodrász, sminkes, öltözködés

-Fotózás

-Ceremónia

-Fotózás a templom előtt

-Lagzi helyszínre megyünk, a vendégek megeszik a vendégváró falatkákat, nekünk addig hajat, sminket igazítanak

-Bejelentenek minket, első tánc

-Előétel

-Lesz egy kis műsor

-Főétel

-Beszédet tart a két tanú

-Tortavágás és evés

-Buli

-Éjfélkor menyasszonytánc

-Átöltözöm pirosba

-Éjféli menü

-Buli, aztán haza

Hogy tetszik? Jo a sorrend? Másnál hogy volt? :)

2014. aug. 6. 16:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ebben egyetértünk de a délelőtt tíz óra is kuka. Olyan mintha délben fotóznál. A napkelte utáni 2 esetleg 3 óra és a napnyugta előtti 2 esetleg 3 óra használható igazán, a többi legfeljebb kényszermegoldás. Én fotós vagyok, tudom. :)
2014. aug. 6. 22:20
 12/19 A kérdező kommentje:
A kora reggel, vagy a délután 2-3 megolhato. Melyik legyen :)
2014. aug. 6. 22:34
 13/19 anonim ***** válasza:
Beszélj a fotósoddal szerintem de akkor már inkább a kora reggel. :)
2014. aug. 6. 23:03
 14/19 anonim ***** válasza:

Olyan idillinek tűnik..remélem nektek sikerülmilyenre..

Én már 6 elött keltem..( reggeli? Örültem, hogy a vacsi nem jön ki)

7 kor sminkes előtt ültem, fél 9re lettem kézs, ekkor ruhába ugrás, indulás a fotózásra, közben izgutam milyen a terem, rendeztem, hogy ki merre legyen mindenki tudja mi a dolga, hogy hogyan legyen az autódíszítés, mert az ahhoz valő vrág a virágosnál maradt, 40kmre úgy hogy már nem volt ak elmenjen érte( közben ugye még a hajamat tűzték)

Tehát eohanás fotózkodni, hogy legyen idő

Onnan vissza..

Ekkor ettem( pár falatot)

És egyszercsak mindenki ott volt, így egy pislantásra..

Kiderült, hogy a tanúnk a személyit a nagy izgalomban az rszág másik végében hagyta.. Elintézte,,mhogy akkor ki legyen..

Nah nagyon humoros volt..

Egybként így volt jó..

De elképzelem az idilli reggelit..:)

Pedig mi is úgy szoktuk. Ahétköznapokon..

Én is ki akartammmenni megnézni a termet a fotózásról vissza, de arra sem maradt idő..

Egyszer csak reggel lett;)

2014. aug. 7. 10:07
 15/19 anonim ***** válasza:

Jah a fotózás szempotjából nekünk jő volt a délelőtt, mert októberben volt, más fények... Ezért is így csináltuk...

Mondta nekünk is, hgy aműgy az egész sakkozzás, hogy honnan jön a napfény, ne izzadd le a sminket, és ne csillanjon be..stb..

2014. aug. 7. 10:09
 16/19 A kérdező kommentje:
A reggeli a nap legfontosabb étkezése! :) Biztos összejön, mindenki aranyos és segítőkész. :)
2014. aug. 7. 10:33
 17/19 anonim ***** válasza:

Csak egy kérdés: Mikor tervezel kelni?

Én 5-kor keltem, kávé, frissítő tus, gyors bekaptam pár falatot, fél hétre mentem sminkeltetni, aztán fodrász (közben belém tukmáltak pár falatot, soká lesz még vacsi címszóval), öltözés, "hol-a-csokrom.apa-szaladj-el-érte", 11-től fotózás (főként beltéri, de amúgy se volt vakító napfény, kicsit borús, de szép májusi nap volt), utána volt egy kis pihi, 10 perc nyitott szemmel alvás, sminkellenőrzés, kikérés, ceremónia, vacsi, nyitótánc, torta, sültek, éjfélkor gyertyfénykeringő, átöltözés, menyecsketánc, és hirtelen reggel 7 lett. Az biztos, hogy életem legszebb (másfél) napja volt, de az is, hogy a legpörgősebb.

Ja és pénteken elkezdték díszíteni a termet, azt a sütibehordáskor megnéztük, a terítés és virágdekoráció kb az igen alatt készült el, de ahogy azt előre tudtam, nem csalódtam... :) Minden nagyon szép volt.

2014. aug. 7. 15:33
 18/19 A kérdező kommentje:
Mikor kezdődött a ceremonia? Nekunk du. 5kor fog. Én is reggel körulre tervezem a kelest, aztán reggeli közben megbeszeljuk a teendőket. A fotozás valamikor kora délután lesz.
2014. aug. 7. 20:50
 19/19 anonim ***** válasza:

Nekünk is 5-kor kezdődött a ceremónia, de előtte volt ugye az állófogadás/kikérés/búcsúzás. 4-től írtuk a vendégvárást a meghívóba, de 3 körül már kezdtek szállingózni az emberek, hogy tudjanak beszélgetni a rég nem látottakkal.

Sok boldogságot Nektek!

2014. aug. 8. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!