Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jó ez a forgatókönyv az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ez a forgatókönyv az esküvő napjára?

Figyelt kérdés

-Reggel közös reggeli a családdal

-Lagzi helyszínre megyünk, megnézzük minden szép e

-Jön a fodrász, sminkes, öltözködés

-Fotózás

-Ceremónia

-Fotózás a templom előtt

-Lagzi helyszínre megyünk, a vendégek megeszik a vendégváró falatkákat, nekünk addig hajat, sminket igazítanak

-Bejelentenek minket, első tánc

-Előétel

-Lesz egy kis műsor

-Főétel

-Beszédet tart a két tanú

-Tortavágás és evés

-Buli

-Éjfélkor menyasszonytánc

-Átöltözöm pirosba

-Éjféli menü

-Buli, aztán haza

Hogy tetszik? Jo a sorrend? Másnál hogy volt? :)

2014. aug. 6. 16:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Kozos reggeli.... Hm.... Felesleges, max ha mindig igy szoktatok....

Ha meg akarjátok nézni a lagzi helyszínét reggel, azt jo elore par nappal jelentettek be, ugyanis csak a lagzi időpontja elott nehány órával kezdenek teríteni....

Elso tánc nem a buli kezdetekor van?

2014. aug. 6. 17:00
 2/19 A kérdező kommentje:
Mindig egyutt reggelizunk, nem tartom feleslegesnek, mert ekkor tudjuk megbeszelni kinek mi dolga aznap. A nyitotancot nem tudom, de lehet, akkor átrakjuk. Koszi.
2014. aug. 6. 17:06
 3/19 A kérdező kommentje:
A teriték a legkisebb baj, a diszletet viszont elozo este elkezdik, ezert akarjuk megnezni.
2014. aug. 6. 17:06
 4/19 anonim ***** válasza:

nekünk a virágos csak délután vitte a virágokat.

Teljesen rábíztuk az étteremre és a virágosra.

Egyrészt láttunk képeket, tudtuk, hogy szépre megcsinálják.

Másrészt ha mi akarunk dekorálni, akkor is csak reggel mehettünk volna, az meg már nem fért volna bele.

Nekem egész éjjel kibírta a hajam és a sminkem, egyáltalán nem kellett igazítani, csak a rúzst. Ha rendesen megcsinálják, erre nincs szükség

2014. aug. 6. 17:14
 5/19 anonim ***** válasza:

Idéznék egy általam korábban írt blogbejegyzésből:

"Sokszor találkozunk a pár részéről azzal a kéréssel, hogy a kreatív fotózást délben tartsuk, mert a násznépet később már nem lehet ott hagyni. Pedig ott lehet, csak gondoskodni kell arról, hogy ne unatkozzanak abban az egy-két órában amikor a fotográfus és a pár jobb esetben életük legjobb képeit készítik. Azért fontos, hogy az esküvői portrék a naplementéhez közeli időpontban készüljenek mert ilyenkor a nap fénye a légköri viszonyok miatt jóval melegebb színhatású és mivel alacsonyan jár nem is rajzol hatalmas árnyékokat az arcokra, jobb és könnyebb vele dolgozni, szebb lesz a végeredmény. Ez a Ti napotok, az esküvő nem a násznép szórakoztatásáért van. A násznép “feladata”, hogy veletek örüljön. Fogadhattok vőfélyt/ceremóniamestert, aki játékokkal szórakoztatja a násznépet amíg távol vagytok, de ha ez nem lehetséges illetve nem szeretnétek, egy a jegyes fotókból, vagy gyermekkori fotóitokból készült slideshow levetítése is jó lehet arra, hogy lefoglalja a násznépet, amíg a fotózás tart."

Szerintem gondoljátok át, hogy a fotózást valamikor máskor tartsátok.

Sok boldogságot!:)

2014. aug. 6. 17:30
 6/19 anonim ***** válasza:

Jól hangzik de vagy felétek nem 24 órából áll egy nap, vagy egy utcában van minden ahova el akartok jutni aznap.

Reggel gyors kávé beöntése. Előző este a fodrász lehet hogy becsavarja a hajad. Fodrász érkezése hajnalban. Kiszedi a csavarókat vagy anélkül nekiáll a frizurád elkészítésének. Ezután a sminkes nekikezd a sminkednek. Közben a család egyik tagját elkülditek a csokrokért és virágdíszekért. Ha szükséges megkéritek hogy az étterembe készített virágdíszeket szállítsa be az étterembe. Közben szemrevételezheti hogy tetszik-e neki a díszítés. (Amit lehet hogy már megnéztetek előző este amikor a fodrásztól érkeztél vagy oda tartottál. Vagy esetleg te is előző este még díszítettél csavarókkal a fejeden.)

Szóval rokon megy a csokorért

Miközben a sminked készül a fodrász nekiláthat a rokonság egyéb tagjainak szépítéséhez. Smink után gyors menyasszony öltöztetés ( Pót harisnya legyen!) Fotóssal robogás a fotóhelyszínre. Remélhetőleg nem kell több órát tölteni az oda és vissza úttal, de a legszebb képek 10 óra tájban készülhetnek. Aztán sietni a ceremóniára és onnantól akár a te listád szerint is tud minden folytatódni. De tiszta szívemből kívánom hogy minden úgy alakuljon ahogy szeretnéd! Sok boldogságok nektek!

2014. aug. 6. 17:38
 7/19 A kérdező kommentje:
Mozgalmas nap lesz az tuti, de amugy sem hiszem,hogy egyhelyben maradnek az izgalomtol.
2014. aug. 6. 18:01
 8/19 anonim ***** válasza:
#6-os: Milyen évszakban készülhetnek a legszebb képek 10 óra tájban? Csak mert délelőtt tíz óra körül kb. ugyanaz mintha délben fotóznál. A Nap magasan, az arcon árnyékok, dög meleg van, a pár hunyorog, minden helyszín tele van emberekkel, soroljam még?
2014. aug. 6. 19:04
 9/19 anonim ***** válasza:
kedves 8-as! Lehet nem részleteztem. Kb. 10 órakor készülnek legtöbbször jó képek. Valójában délelőtt 10-ig és délután 17 tájban lenne érdemes fotózni, de ritka hogy egy menyasszony 10 előtt teljes díszben odaér a helyszínre sokkal 10 előtt. Nem vagyok fotós, de láttam már dél körül készített fotókat. Szerintem akkor kár egy kockát is lőni mert nagyon nem szépek az erős napfényben készült fotók.
2014. aug. 6. 21:06
 10/19 A kérdező kommentje:
Bcsi! Tehát ha reggel 10-ig keszulnek a képek az a jo? Jol ertem? Deutan nem tudjuk megoldani, de reggel igen. 7 és 10 között pl.
2014. aug. 6. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!