Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit lehet tenni, h leküzdjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni, h leküzdjem a féltékenységet?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy fejben dől el, és hogy nincs okom rá, de mégis folyamatosan olyasmi jut eszembe, ami előttwm történt vele...
2014. aug. 6. 11:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Én most járok pszichológushoz, nem pont emiatt, de ez is terítéken van, mert én is ilyen vagyok, ha gondolod megosztom majd a tapasztalataimat később, de szerintem a kiváltó ok különböző is lehet. leggyakrabban önértékelési problémák szokták okozni.
2014. aug. 6. 11:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez igaz, tiszaba vagyok vele, hogy a legfőbb ok, és h nemtudom elhinni, hogy engem akar
2014. aug. 6. 11:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Sehogy. Mindig megmarad. Bízni kell benne, hogy úgy cselekszik ahogy elvárható egy párkapcsolatban élő embertől. Légy vele őszinte, tárd ki a lelked ha megbízol benne és ezt vár is el tőle.

Ha az ember jól érzi magát vkivel miért csalná meg? :)

2014. aug. 6. 11:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Mindig is volt? Mert...nekem eddig csak egy fiúval volt meg ez a féltékenység és akkor kiderült azonnal, hogy van baj is:)

Egyedül nem tudod leküzdeni, egy picológushoz én is elmennék a helyedben, nem lehet így élni:)

2014. aug. 6. 11:37
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem szoktam feltekeny lenni, mert ilyen komoly kapcsolatom nem is volt. De vele, szinte az elejétől. Pedig nem lenne rá okom. És nem is aféle féltékenység h megcsal v ilyesmi, hanem pl, h a csaj aki volt neki jobban e csòkolt meg ilyesmi... butaságok.

Minap találkoztam egy csajjal, akivel nem volt köztük több tapizásnál, mert egy buliba ráhajtott-több mint 10 éve- de aztán közbeavatkoztak haverjaik, és mikor osszefutottam a csajjal, rögtön elvesztettem a fejem, és felgúztam saját magam, úgy h nem lehetett velem birni...

2014. aug. 6. 12:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Menj pszichológushoz, mert ha ezt nem rendezed le magadban, akkor az egész életed tönkre teszed ezzel. Igen is lehet ezzel mit kezdeni, csak szakember kell hozzá. Ne sajnáld rá az időt meg a pénzt, mert a boldogságod megéri.
2014. aug. 6. 15:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Jol mondja az elsö, es en is a pszichologust tudom ajanlani. En is jartam terapiara, es nagyon jot tett az önertekelesemnek. Esetleg egy csaladallitasra is elmehetsz, az csak egy alkalom, de eleg erösen hat. Irj privit, ha szakember elerhetösege kell, Budapesten a Kamaraerdönel (XI. ker) tudok ajanlani mindkettöre.
2014. aug. 7. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!