Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék a kívülállók véleményére! Mivel nem akarunk sokat költeni az esküvőre, menyasszonyi autó kapcsán akadt problémánk. A menyasszonyi autók kölcsönzése elég drága a környéken, arra gondoltunk a családi autónk, egy új típusú suzuki swift lenne a menyasszonyi autó szépen kidíszítve persze.
2014. aug. 6. 08:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ez nem gond, olyan szépen fel lehet díszíteni az autókat, senkit nem fog érdekelni, hogy milyen a típusa :) Sok boldogságot!
2014. aug. 6. 09:57
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk egy barátunk felajánlotta, hogy fuvaroz minket a saját autójával (KIA). Arra rendeltünk virágdíszt.

Ha ő nincs, akkor a mi Skodánk lett volna.

Eszembe nem jutott pl. limuzint bérelni. Felesleges pénzkidobás.

2014. aug. 6. 10:06
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem gáz, nálunk apukám platós terepjárója volt a menyasszonyi autó. Senkit se érdekelt.
2014. aug. 6. 10:32
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2014. aug. 6. 10:32
 15/19 anonim ***** válasza:

Nincs vele semmi baj. Nálunk is a családi verda lesz befogva, mivel csak arra kell, hogy mégse villamoson menjünk a szertartásra (az étterem onnan 600 m, amihez megint nem kell autó)

Amúgy már ilyennel is találkoztam :)

[link]

2014. aug. 6. 10:48
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha beférsz a Szuznyába a menyasszonyi ruháddal,szerintem semmi probléma ezzel!
2014. aug. 6. 12:04
 17/19 anonim ***** válasza:

Én egy huszonvalahány éves ütött-kopott autóban mentem a helyszínre, amin ráadásul gáz volt a díszítés, mert elcseszte a virágos, de már késő volt bármit csinálni vele.

Nézd én leszartam. Mondjuk nekünk helyben volt minden, csak annyit autóztunk, míg otthonról átmentünk oda, ahol volt a szertartás is, meg a vacsora is. De ha nem így van, akkor sem lett volna másképp.

Nem béreltünk semmit, nem akartam erre költeni. Meg minek? A családban úgy is mindenki tudja, hogy milyen autónk van, én is tudom, a városban meg aki nem ismer, az nem érdekel mit gondolt. Nekem az gázabb lett volna, hogy azér bérelek valamit, hogy "megmutassam".

A nászmenet autói meg mind fullos szép új autók voltak, de senki nem kérdezte meg, hogy mennék-e az övékkel (felénk úgy szokás, hogy vagy a sajátod van, vagy valaki felajánlja) én meg nem akartam bekéretőzni valakihez. Ha nem, hát nem.

Semmi sem történt, eljutottunk a helyszínre, az volt a lényeg, szerintem senki nem foglalkozott ezzel, hogy fú de gáz volt a menyasszonyi autó. Aki meg igen, azért miért nem ajánlotta, hogy az övé jobb és elvisz?

A tietek ráadásul nem is gáz, teljesen jó, csak az a lényeg, hogy beférj és menjen.

2014. aug. 6. 12:13
 18/19 anonim ***** válasza:
Én Suzuki Maruttival mentem az esküvőre és onnan még 60 km-t utaztam a terembe. A Marutti még kisebb is mint a Swift. Semmi bajom nem volt, befértem. És a kocsi ki se volt díszítve, mert azt is feleslegesnek tartottuk.
2014. aug. 6. 14:45
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekünk is swift lett volna, és teljesen elégedettek voltunk vele. Majd egy rokonunk megkérdezte hogy szeretnénk -e hogy ő legyen a sofőr az öreg BNW-jével. Szerettük volna. Ezért őt küldtük a virágoshoz reggel hogy díszítesse fel az autóját. Lehet ilyenkor megkérni szép autós családtagot hogy cseréljen arra a pár órára, de ha beférsz a kocsiba a suzuki is jó.
2014. aug. 7. 19:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!