Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Profi fotósra lenne szükségem, aki nem dolgozik nagyon drágán?! Nektek ki fotózott az esküvőtökön. (Budapesten lesz az esküvő)
Figyelt kérdés
2010. jan. 12. 13:22
1/12 anonim válasza:
www.philipus-foto.hu Fülöp Gábor a neve. Ketten voltak, igaz, kis esküvőnk volt, de szuper albumot kaptunk tőlük. Sok boldogságot!
2/12 anonim válasza:
Ja azt elfelejtettem írni, hogy azt viszont nem tudom milyen áron dolgoznak, mert mi ajándékba kaptuk a fotózást. De nagyon szépen dolgoznak. Előző voltam.
3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Tényleg nagyon szép képeket csinál. Csak szerintem nem olcsó. De kértem árajánlatot. :)
2010. jan. 12. 13:41
4/12 anonim válasza:
Őt nézd meg, szerintem varázslatos képeket készít. IWIW-en is megtalálod, Szász Imi (Esőmedve) néven.
5/12 anonim válasza:
Szia.
Másfél éve volt az esküvőnk. Nekünk se volt sok pénzünk, de ezen az egy dolgon nem akartam spórolni. Inkább nem volt videós.
vér profi a csajszi, végtelenül jó fej.
Van még egy régi oldal vannak még fenn képeink.
Nagyon örülők, hogy így döntöttem, mai napig sűrűn nézegetem őket. Érdemes kissebb csomagot választani, és akkor annyira nem húzós.
Ha kérdésed van írj.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2010. jan. 12. 14:50
7/12 anonim válasza:
8/12 anonim válasza:
Szia, nekünk Kardos Zsolt volt a fotósunk és nagyon szép képeket , jó beállításokat csinált. Sőt mér az előkészületeket is fotózta aznap. Elérhetősége: www.KontrasztDigital.hu
Nem Budapesti, -Fehérvári- de elmegy bárhova.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. jan. 17. 09:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!