Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titokban összeházasodtunk a férjemmel, erről senki nem tud! De szeretnénk egy normális esküvőt tartani hogy tudjuk megoldani?
akkor is a szülőket oda kellett volna hívni
úgy illett volna
nekem nagoyn rosszul esne a szülők helyében, hogy erről nem tudok :(
komolyan 15 évesek vagytok ahogy az előző írja?
meg lett volna mondva: anyuka polgágri lesz, nem lesz dinomdánom, várjuk, csókolom
gyerekek házasodnak, most meg azon gondolkoztok, hogy lehetne mindenkit átverni. gratulálok! gyereket is eltitkoltátok?
Soha nem lesz normális életetek ha anyóska irányít.
Mélyen csalódnék a gyerekmben ha ilyenből kihagyna.
Tök logikus hogy esküvő előtt csak jár a szájuk az embereknek , hogy elérjék amit akarnak.
Anyós úgyis elment volna akkor is ha annyian vagytok ahányan, ha meg nem akkor kinek kell olyan ember aki a saját gyerekére megsértődik , mert nem azt csinálja amit ő akar? Senkinek.
Csak azért is megmondanám mi a helyzet.
Én akkor is megtartottam volna akkor, vagy utána rögtön elmondom, már csak azért is, hogy lássa, hogy nem úgy történik minden, ahogy ő akarja. De sajnos így is ő nyert, mert most megint ti kerültetek kellemetlen helyzetbe, ígyis úgyis sértődés lett volna. Akkor tartottam volna meg az esküvőt, előtte szóltam volna, aztán ha akar eljön, ha nem-nem, más embernek nem tilthatja meg. Nevetséges. Most 3 év távlatából is az szerintem, hogy most akartok látszat esküvőt.
Plusz attól, hogy anyósnak van vicces fodzsaték, így a saját szüleidet is megfosztottad ettől az élménytől. :(
szerintem kár volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!