Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Titokban összeházasodtunk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titokban összeházasodtunk a férjemmel, erről senki nem tud! De szeretnénk egy normális esküvőt tartani hogy tudjuk megoldani?

Figyelt kérdés
Ugyan úgy mindtha rendes esküvő lenne, polgári szertartás (vagyis hasonló de nyilván már nem adhatnak össze minket) Ki válal ilyen összeadást?
2014. aug. 5. 12:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
59%

akkor is a szülőket oda kellett volna hívni

úgy illett volna

nekem nagoyn rosszul esne a szülők helyében, hogy erről nem tudok :(

2014. aug. 5. 13:15
 12/19 A kérdező kommentje:
Anyós: ha kis esküvő lesz elsem megy mert az neki nem esküvő, neki 300fős esküvője volt
2014. aug. 5. 13:18
 13/19 anonim ***** válasza:
83%
Häny ēvesek vagytok 15? Csināljatok egy lagzit,de szerintem 3ēv utān mār semmi ērtelme,söt vicces.
2014. aug. 5. 13:18
 14/19 anonim ***** válasza:
78%

komolyan 15 évesek vagytok ahogy az előző írja?

meg lett volna mondva: anyuka polgágri lesz, nem lesz dinomdánom, várjuk, csókolom

gyerekek házasodnak, most meg azon gondolkoztok, hogy lehetne mindenkit átverni. gratulálok! gyereket is eltitkoltátok?

2014. aug. 5. 13:20
 15/19 anonim ***** válasza:
90%

Soha nem lesz normális életetek ha anyóska irányít.

Mélyen csalódnék a gyerekmben ha ilyenből kihagyna.

Tök logikus hogy esküvő előtt csak jár a szájuk az embereknek , hogy elérjék amit akarnak.

Anyós úgyis elment volna akkor is ha annyian vagytok ahányan, ha meg nem akkor kinek kell olyan ember aki a saját gyerekére megsértődik , mert nem azt csinálja amit ő akar? Senkinek.

Csak azért is megmondanám mi a helyzet.

2014. aug. 5. 13:36
 16/19 A kérdező kommentje:
Anyós nem jött volna el, a férjét se engedte volna el sem a másik két gyerekét. Ha bármi ünnepet nem úgy szervezünk ahogy ő akarja nem jön el párom egész családja, mert fenyegetőzik.
2014. aug. 5. 13:47
 17/19 anonim ***** válasza:
94%
akkor nem mentek volna el, mert egy öregmama terrorban tart egy családot, de ez akkor is szégyen!!
2014. aug. 5. 13:50
 18/19 anonim ***** válasza:
75%
erdeklodj eskuvoszervezonel. Nalunk nem volt egyszeru megoldani, mert a vendegsereg egyik fele kulfoldrol jott, ezert elotte osszehazasodtunk az anyakonyvvezetonel, a vendegserg elott pedig volt egy alceremonia. Szertartasvezetes neven futott es valojaban vofely volt aki "osszeadott". Papirt is irtunk ala, minden megvolt, senkinek se tunt fel semmi, csak a nehany beavatott ember tudta
2014. aug. 5. 15:33
 19/19 anonim ***** válasza:
71%

Én akkor is megtartottam volna akkor, vagy utána rögtön elmondom, már csak azért is, hogy lássa, hogy nem úgy történik minden, ahogy ő akarja. De sajnos így is ő nyert, mert most megint ti kerültetek kellemetlen helyzetbe, ígyis úgyis sértődés lett volna. Akkor tartottam volna meg az esküvőt, előtte szóltam volna, aztán ha akar eljön, ha nem-nem, más embernek nem tilthatja meg. Nevetséges. Most 3 év távlatából is az szerintem, hogy most akartok látszat esküvőt.

Plusz attól, hogy anyósnak van vicces fodzsaték, így a saját szüleidet is megfosztottad ettől az élménytől. :(

szerintem kár volt.

2014. aug. 5. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!