Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek is bunkósság ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is bunkósság ez apámmal szemben?

Figyelt kérdés

A helyzet az,hogy nem vagyok jó kapcsolatban az apámmal, szüleim még baba koromban elváltak és egy ideig vasárnapi apám volt majd kb 14 éves koromtól ez is megszünt és csak karácsonykor láttam pár év múlva akkor sem , sosem érdeklődött felém lett új családja stb.. Nem szeretném, ha ő kisérne oltárhoz, helyette azzal mennék be akit valójában apának mondhatok, mert ő volt nekem az apakép, csak ő nem rokon vagy ilyesmi, anyukám barátja ( nem mint kapcsolat, csak barátság).

Pénteken kezdtük széthordani a meghívókat, kivittük apám családjának is, és ő rögtön mondta,hogy végre oltárhoz kisérhet engem, és csak annyit mondtam rá, hogy ez nem teljesen így lesz, ő meg elkezdett vitatkozni, hogy akkor az esküvőre se jönnek és nem gondolta, hogy ilyen szemét lánya van..

26/n

2014. júl. 27. 22:03
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
96%
Meghívni meg illik, más kérdés, kell e. Ti voltatok az intelligensek, jól tettétek, és nem voltatok bunkók. Ha nem akar elmenni, szíve joga, szóljon időben, hogy le tudjátok mondani a helyét, vagy másnak adni. A ti esküvőtökön nem másnak kell megfelelni.
2014. júl. 27. 22:11
 2/20 anonim ***** válasza:
97%
Nem volt bunkóság. Teljesen jogos volt szerintem. Te meghívtad, illik, ha nem megy el, az ő hülyesége. Ne csak akkor legyen büszke a kislányára, mikor mutogathatja. A másik, hogy az a lényeg, hogy te is boldogan és büszkén vonulj azzal az emberrel, aki mellett ezt érezheted. Ha ez nem ő, akkor nem vele mész. Pont.
2014. júl. 27. 22:18
 3/20 anonim ***** válasza:
96%
totál igazad van az apád egy pöhcs
2014. júl. 27. 22:19
 4/20 anonim válasza:
94%
nem bunkisság sztem sztem ne hīvd meg a rohadt barmot
2014. júl. 27. 22:19
 5/20 anonim ***** válasza:
90%

A te esküvőd.

Azt, hogy bárki nem fogadja el meghívásod A TE FELTÉTELEIDDEL, az ő szive-joga.

2014. júl. 27. 22:22
 6/20 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy nem csak én gondolkozom így. Csak azért felidegesített, mert rendes akartam lenni,hogy meghívom, mert hisz mégiscsak az apám, és erre így reagál..

Köszönöm a válaszokat! :)

2014. júl. 27. 22:24
 7/20 anonim ***** válasza:
93%

Ha nem tetszik neki, akkor nem kötelező elmenni az esküvőre.

Nem viselkedett apaként, akkor meg mi a búbánatot akar? Én ezek után nem is biztos, hogy meghívtam volna.

2014. júl. 27. 22:41
 8/20 A kérdező kommentje:
Igen, én sem igazán akartam meghívni, de párom rábeszélt.. Tudom nem kellene rágódni rajta, csak mégis olyan rosszul esett..
2014. júl. 27. 22:52
 9/20 anonim ***** válasza:
8%

Micsoda??? Az apádat elhívni az esküvődre??? Ennél már csak az lenne a rosszabb, ha az oltár elé kísérne? Mit képzel magáról ez az ember??? Hogy juthatott ez egyáltalán az eszébe??? Fel vagyok háborodva, hogy mit gondolnak magukról az emberek. Apa létére, el akar menni az esküvődre, és még az oltár elé is kísérne?

Még azt is tagadd le, hogy ismered! És még egy olyan emberhez akarsz hozzá menni, aki elhívná az esküvőtökre??? Azonnal szabadulj meg tőle is!!!

....

2014. júl. 27. 23:01
 10/20 anonim ***** válasza:
95%
Te utolso, nalad nagyon nagy gond van értő olvasas terén.....
2014. júl. 28. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!