Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Engem ki kísérne be a nagy napon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem ki kísérne be a nagy napon?

Figyelt kérdés
Elméleti kérdés, még nem szervezem az esküvőt, csak elgondolkodtam rajta. Sajnos édesapám már nem él, és édesanyám párja is nem rég hunyt el. Sőt keresztapám sincs már köztünk, ilyen esetben ki az aki bekísér? Vagy a vőlegénnyel vonulunk be és kész?
2014. júl. 27. 16:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Együtt is bevonulhattok, persze. A polgárin én is a férjemmel vonultam. Amúgy még fiútestvér/legjobb fiú barát is szóba jöhet akár.
2014. júl. 27. 16:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Tegnap voltam egy esküvőn, a menyasszonyt egy férfirokon kísérte be, mert az édesapja nem él már.
2014. júl. 27. 16:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Nálunk a polgári a tanú kíséri be mindkét felet. Engem a nagybátyám, aki egyébként nem a keresztapam.
2014. júl. 27. 17:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Nagyon hasonló esküvőn voltam tavaly, ott még fiú testvér se jöhetett szóba, a menyasszonyt az édesanyja kísérte be, mindenki így gondolta helyesnek.
2014. júl. 27. 18:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem ha nem élne apum,se anyum párja,akkor anyumat kérném fel,mert nekem olyan anyukámmal a viszonyom,hogy imádom,barátnőm is egyben,nagyon szeretem.Ha Neked is ilyen jó viszonyod van anyuddal,akkor szerintem válaszd nyugodtan őt!Én előbb választanám ,mint bármelyik legjobb barátomat,csak azért hogy hímnemű legyen...
2014. júl. 27. 19:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Anyukád is bekísérhet, nincs rá előírás, hogy csak hímnemű vezethetné oltárhoz a menyasszonyt.

De amúgy bármelyik rokon, vagy jó barát, vagy akár a vőlegényeddel együtt is bevonulhattok. Nem a kísérő kiléte, hanem a köztetek lévő kapcsolat a lényeg.

2014. júl. 27. 23:37
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz!

Akkor valószínűleg vagy az anyukámmal megyek majd be, vagy a párommal! :)

2014. júl. 28. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!