Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Zongora-Szaxofon, vagy Zongora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zongora-Szaxofon, vagy Zongora-Gitáros páros legyen esküvőre zenészeknek?

Figyelt kérdés
Két különálló zenészpárosról beszélünk,tehát vagy ez,vagy az...Ti nektek melyik szimpatikusabb? A szaxofonosnál nem félő,hogy egész este fújnia kell a hangszert és így hamarabb elfárad mint mondjuk egy gitáros? Félnék,hogy többször játszana egyedül a zongorás hapsi, mint a szaxissal ketten, de nincs tapasztalatom,segítsetek...
2014. júl. 21. 20:04
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%
Hidd el nekem egyik sem fárasztóbb a másiknál, a zongora-szaxofon kombináció viszont jobban illik a lakodalmas hangulathoz.
2014. júl. 21. 20:24
 2/14 anonim ***** válasza:
Zongora-szaxi. A szaxofonos tagnak bizonyára az évek során megedződött a tüdeje, nem hiszem, hogy gond lesz vele. Valamint ez a páros szeritem is jobban illik esküvőre/lakodalomra, mint egy zongorás-gitáros.
2014. júl. 21. 20:40
 3/14 anonim ***** válasza:
46%
Nekem egyik se tetszene, valószínűleg nem sokáig lennék ilyen esküvőn.
2014. júl. 21. 20:44
 4/14 A kérdező kommentje:
Akkor szevasz! Menj discóba ha az jobban tetszik! XD
2014. júl. 21. 20:55
 5/14 A kérdező kommentje:

Köszi első két válaszoló!

Ettől független még várok válaszokat,érveket.

Akik pedig nem szeretik az ilyesmi lakodalmas zenéket,azoknak egy tanács: képernyő bal fölső részénél van egy visszanyíl.Arra kell rákattintani,ugyanis a kérdés nem arra irányul,hogy szeretitek-e. :) Megértem ha nem,de nah...most tényleg nem ez a kérdés.

2014. júl. 21. 20:58
 6/14 A kérdező kommentje:
Ami még hozzá tartozik,hogy a Zongora-Szaxi párost nem ismerem.A gitárosékat viszont ajánlgatják az ismerősök hogy nagyon jók.Így is bevállalnátok az elsőt?
2014. júl. 21. 21:01
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

A zongora-gitár jobb, ha órákon át kell hallgatni.

A zongora-szaxofon is nagyon kellemes, de "elfárad" tőle az ember feje.

2014. júl. 21. 21:29
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Számomra a zongora és a gitár nem illik össze. Habár én azt sem nagyon tudom elképzelni, hogy egy zongorista mulatós számokat játsszon.
2014. júl. 21. 21:33
 9/14 A kérdező kommentje:
Bocsánat,zongora helyett szintetizátor. :)
2014. júl. 21. 23:05
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagybátyám zenész. 7 hangszeren tud játszani, szokott komponálni is, így elég sokszor hallottam őt(plusz egy barátját) játszani.

Az nem lehetséges, hogy elmentek egy kis "bemutatóra" valami féle ízelítőre.. ilyesmi? Gondolom nem ingyen fognak játszani, tehát menj(etek) el, és kérjetek valami rögtönzést.

Ha hallod úgy könnyebben eltudod(játok) képzelni, hogy milyen lesz a nagynapon.

Ha jól van összerakva egy szinti-gitár is lehet nagyon szép muzsika. :)

Sok boldogságot! :D

2014. júl. 21. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!