Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen legyen a csokrom, ami a ruhámhoz is illik?

Tényleg romalagzi. Piros, pink, csillogó strasszok, tüll, össze-vissza csokrok, extra nagy abroncs... uhhh...
Kérdező, tök mindegy milyen csokrot választasz.

nem értem, miért vagytok ilyen rosszmájúak. Az én koszilányaim is különböző színű abroncsos ruhában voltak, és igen is nagyon szépek voltak...
régebben mindenhol tarkák voltak a lányok, szép abroncsos ruhában, ez megint egy újonnan bejött 'szokás', hogy egysznű kisruha... nekem meg az nem tetszik, mert semmi koszorús jellege nincs...
kérdező, én ilyesmit tudnék elképzelni:
ha utaztatni is kell a melegbe, a kálát tudom ajánlani, 5-6 kisfejű kála egy sima csokorban összefogva, mondjuk fehér kála, és piros szalaggal átkötve... vagy nagyon mini kör rózsa...

Régen meg az asszonyok álldogálva pisiltek a templom mellett.
Sok minden volt divatban, ami ízléstelen.
Nem rosszmájúak vagyunk, csupán némi ízlés szorult belénk.
Tüllös aljú, extra abroncsos, fehérköves, piros koszorúslányruhánál nincs is szebb...igazad van.
Esetleg a majd mellette álló pink, vagy pink-fekete.
Nem baj, ha valakinek ez tetszik, de ha már feltesz egy csokorra vonatkozó kérdést egy ilyen kontextusban, 2014-ben, a világ naposabb oldalán, ne csodálkozzon, ha sokan megdöbbenésünknek adunk hangot.

Azért kérdező az tudod, hogy nem az eldöntendő kérdéses gyakori, ahol csak igen-nem válaszadás lehetséges.Amit leírtál olyannyira extémen ízléstelen, hogy nem lehet elmenni mellette szó nélkül.
A ruhakavalkádhoz egyértelmű, hogy fehér virág illik( de hogy ne menyasszonyos legyen) valamilyen színt szoktak beletenni. A kála hatlmas mellélövés, mert irtó giccsparádé lesz így is, egy kálacsokor pedig még megfejelné az egészet.
Kérdezd meg a menyát, neki milyen csokra lesz.
Ennek függvényében döntsetek KÖZÖSEN a koszorúslány társaiddal.

És talán estélyi ruhában mosogatnak?
Az extra nagy abroncs tényleg túlzás. Kissé moletten olyan leszel, mint egy meggyszósszal leöntött túrógombóc.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!