Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ma már nem ciki terhesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma már nem ciki terhesen megesküdni?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm babát vár, már menyasszony egy ideje, de most hogy jön a baba, gyorsan össze szeretnének házasodni. Nem lesz nagy felhajtás, polgári és egyházi is lesz, aztán egy kis vacsora az anyósánál. A ruhája az nagy "habos-babos" lesz ahogy ő fogalmazott. Tudom hogy régen ezért a pokol tüzén égtek az emberek, de ma már elfogadott pocakosan oltár elé állni?
2014. júl. 17. 15:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
69%

Emeber válogatja és ízlése. Számomra nagyon visszatetsző. Ráadásul mindig ilyen felhangja van az egésznek, hogy a pasi csak azért KELL, hogy elvegye a csajt, mert az nagyon terhes akart lenni.

Volt két ilyen osztálytársam a gimiben, mindkettő nagy hassal ment az oltár elé, és mindkettőnek igencsak pocsék lett a házassága, az egyik el is vált szinte azonnal, miután a gyerek megszületett.

2014. júl. 17. 21:09
 22/27 anonim ***** válasza:
87%
20 hetes várandósan mentem férjhez. Az eljegyzés után kiválasztottuk az esküvő időpontját, majd próbálkozni kezdtünk és három hónappal később összejött.Nem változtattunk a dátumon. Senki nem rökönyödött meg, hogy a baba ellenére lagzizunk, a férjem mélyen vallásos 90 éves dédije sem. Az esküvőn mindenkit ismertünk, nem pár évente látott rokonok voltak ott, mindenki tudta, hogy a férjem nem azért vesz el mert terhes vagyok, nem egy szélsebesen összecsapott esküvő és lagzi volt. Amúgy meg ha valaki azt hitte volna, az se érdekelt volna.
2014. júl. 17. 21:15
 23/27 anonim ***** válasza:
93%
Kit érdekel mások véleménye? Januárban megkérte a kezem a férjem, kitűztük a dátumot julis 6.-ára és áprilisba elkezdtünk próbálkozni, májusban már nem jött meg. 3 hónapos terhes voltam az esküvőnkön. Szép ruhám volt, nem látszott, hogy terhes vagyok, de mindenki tudta mert nem titkoltuk. Mindenkinek ezzel viccelődtünk, hogy csak azért vesz el mert terhes vagyok, aki el hitte az így járt :D Mi boldogok vagyunk, azóta is, már hárman, és nem igazán érdekel a rosszindulatú emberek véleménye.
2014. júl. 17. 22:41
 24/27 anonim ***** válasza:
66%
Ha nem látszik, mert mondjuk az esküvő előtt egy hónappal sikerült összehozni, akkor nem ciki. Inkább az ciki, ha amúgy nem szerepelt még a tervek között esküvő, és CSAK ezért rohannak az anyakönyvvezetőhöz. Nagy hassal is gáz a fehér ruhában parádézni szerintem. Egész egyszerűen az egész olyan érzést kelt, hogy csak azért van az esküvő. Akkor is ez jön le, ha nem így van. Nekem égő lett volna, ha idő előtt teherbe esek, nem tartottuk volna meg az esküvőt terhesen, csak a gyerek születése után, kéttanúsat. De inkább előbb férjhez mentem, és utána estem teherbe, így is lehet.
2014. júl. 18. 17:14
 25/27 anonim ***** válasza:
62%

Az én családomban mindkét nagymamám, és anyukám is így ment férjhez. Nagyon reméltem, hogy én nem erre a sorsra jutok... Nem is így lett.

Akartunk gyereket de házasságba. Most már ott tartunk, hogy 2,5 éve vagyunk házasok, de nem tervezünk már gyereket. Nem is értem miért várja el kb mindenki...

Szerintem még mindig nagyon ciki egyébként....olyan "csak azért veszik el, mert terhes" szaga van a dolognak...

2014. júl. 19. 08:31
 26/27 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Igazából már totál hülyének éreztem magam, amiért én ezt cikinek tartom. Nálunk előbb volt a gyerek mint az esküvő, de eszembe nem jutott volna csak emiatt összeházasodni. Másfél éves volt a fiunk, amikor összeházasodtunk. Ő is ott volt, irtó cuki kis öltönyben. De nekem az is megfordult a fejemben hogy nem-e gáz 32 fős esküvőt tartani. Még csak fehér ruhám se volt, mert én úgy gondoltam hogy azt már nem illik.

Persze mindezek mellett hogy meg van a véleményem (amit egyébként a barátnőmnek is elmondtam), mindenben támogatom őket, hisz ez a barát dolga. :) Csak jó tudni hogy nem csak én vagyok ezen a véleményen és számít ma még valamicskét ez az embereknek.

2014. júl. 19. 21:15
 27/27 mi a fene ***** válasza:
100%
Ha szerető családba jön a baba hadd jöjjön, csak ne legyen izléstelenül szűk a ruha. Nem kell titkolni, nem szégyen, főleg ha már jegyesek voltak, az ugye már jelent valami elköteleződést, csak rosszullétei ne legyenek a menyasszonynak.Most látom, már biztosan megvolt az esküvő.Hogy sikerült ?
2014. nov. 7. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!