Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nővérének az esküvőjére vagyok hivatalos, milyen ajándékot vegyek?
Mi párom tesójának egy karikatúrát csináltattunk az ifjú párról (kis költségvetésű esküvő volt, tudtuk, hogy nem lesz fotósuk, így róluk sem lesz kimondott esküvős kép).
Bekereteztettük és a hátoldalára felerősítettük a borítékot a nekik szánt összeggel. Teljesen oda voltak a képért.
Beszéljétek meg, hogy ők minek örülhetnek (pénzen kívül, mert azért tesónak valami maradandót nem árt adni).
Persze megbeszélés kérdése, de mivel csak 3 hónapja vagytok együtt és nem is nagyon ismered őket, nagy költségekbe ne verd magad. Gondolok itt olyanra, hogy felesben veszel ajándékot vagy adsz pénzt a barátoddal, főleg - ha testvér lévén ő nagyobb összeget szán rá.
Szerintem szép ajándék egy egyedileg készített esküvői fotóalbum, én pár éve a a Meskán rendeltem, nagyon szép, és árban is elfogadható, bár nem tudom mennyit tudsz rá szánni. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!