Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ezt hogyan lehet megoldani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogyan lehet megoldani?

Figyelt kérdés

Van egy házaspár, akikkel nagyon nagy barátságban vagyunk, szinte többet találkozunk velük mint a saját családunkkal.

Így természetesnek vettük, hogy meghívjuk őket az esküvőnkre. Viszont van egy 21 éves lányuk, akit úgy fogadtak örökbe. A lánynak 2 éves kapcsolata van egy fiúval. A fiú flegma, sokszor nagyon bunkó, ha nem mond semmit akkor is vágja a fejeket, mert neki semmi nem jó. Nem köszön, mindenkire úgy néz mintha hülyének gondolná. Én is és párom is úgy vettük észre, hogy kinéz minket, már meg sem merünk szólalni. Sajnos azt vettem észre, hogy a lány amikor a pasijával van, ő is átveszi ezt a stílust. A "szülők" is észrevették, de felnőtt a lányuk így nem akarják korlátozni.

Az esküvői szertartásra meghívtuk mindannyiukat (a lányukat és a fiút is). Itt jön a probléma. A vacsin szeretnénk ha ott lenne a házaspár barátunk. A lányuk is ott lehet nyugodtan, hiszen hármuknak küldtünk meghívót. erre közölte a lány, hogy de ő viszi a fiút is. Ilyenkor mi a megoldás? Azt nem mondhatjuk a baráti párnak, hogy a lányukat ne hozzák (akármilyen jóban vagyunk, viszont a lány a fiú nélkül nem jön. Márpedig én azt a ficsurt nem viselem el, hogy leégessen a "vendégek" előtt a beszólásaival. Egyébként is a vacsin csak a szűk családi és baráti kör lesz ott körülbelül 15 fő.

Köszi a válaszokat.

2014. júl. 14. 12:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hovy-hogy mit, ragaszkodj hozzá hogy már minden meg van szervezve, nincs hely plusz egy főnek. Mondd csak meg nyugodtan, hogy vőlegények/férjek-menyasszonyok/feleségek jöhetnek, együttjárós alkalmi partnerek nem.
2014. júl. 14. 12:33
 2/7 Kései Sirató ***** válasza:
100%
MAgyarázd el a szülőknek, hogy a meghívás 2 főre szól. HA nem érti, akkor szájbarágósan. Legfeljebb a lány nem jön el.
2014. júl. 14. 12:39
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Ilyet sajnos nem köthetsz ki, hogy a párját nem hozhatja...

Sajnos el kell viselni, hogy ő is ott van, vagy a barátaidat sem hívod.

2014. júl. 14. 12:40
 4/7 anonim ***** válasza:
58%

Ha tényleg szűkkörű, akkor beszéld meg a házaspárral, ha ilyen jó barátságban vagytok, és ők is látják, hogy milyen ez a fiú, biztosan megértik. A lány felnőtt, tehát el tudja dönteni, hogy eljön egyedül a barátja nélkül, vagy otthon marad.

Nagyobb lagziban nem illik kikötni, hogy kit hozhat magával a meghívott, a meghívás általában egy kísérőre is vonatkozik.

2014. júl. 14. 12:45
 5/7 Kései Sirató ***** válasza:
100%

Nem kell elviselni senkit, ez a nap a ti napotok , az öröm napja, nem az elviselés napja.

Én beszélnék velük, amikor mind3-an jelen vannak. Azt is hoizzátenném, hogy ugye megértitek - nincs rá lehetőség, hogy mindenkit meghívjunk, aki jönni szeretne, vagy pedig azt, hogy ugye megértitek, a vacsorán csak x- en leszünk, nem akarunk túl nagy dinom-dánomot. Így az is kiderül, ha valóban nem akar menni a pasi nélkül a lány, ha közli, akkor mondjátok, hogy rendben , felírom, hogy el ne felejtsem.. és felírnám ott előttük, hogy XY-ék : 2 fő

Szerintem ez sima ügy. Képzeld, mi lenne, ha minden ismerősöd, barátod hozna +1 főt. A srác nem vette el a csajt, nem a férje, barátként nem számít hozzátartozónak.

2014. júl. 14. 12:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Mond, hogy szűk család és baráti kör lesz meghívva, és mivel a lány a barátaitok családjához tartozik, őrá is érvényes a meghívás, viszont a fiatalember sajnos már a szűk körbe nem fér bele.

Ha nem megy a lány, akkor lesztek 14-en 15 helyett.

Miután nem hajnalig tartó táncos mulatság lesz, ha jól sejtem, akkor egy ebédet/vacsorát túl fog élni a hapsija nélkül. (ha nem akkor meg így járt)

2014. júl. 14. 12:47
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Az esküvő napja az a nap, ami valóban és ellentmondást nem tűrően CSAK ÉS KIZÁRÓLAG A PÁRRÓL SZÓL.

Értem, hogy kellemetlen, de ezen a napon igenis gondolhatsz csak magadra. Ha a barátaitok ezt nem értik meg, javasoljátok, hogy képzeljék el a helyzetet fordítva... ha úgy nevelték a lányukat, hogy egy sültparaszttal jöjjön össze, azt nem köteles más is elviselni.

2014. júl. 14. 12:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!