Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Zalaegerszegen baráti árakkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zalaegerszegen baráti árakkal esküvői ruhakölcsönző?

Figyelt kérdés
Tapasztalatokra,árakra stb... mindenre kiváncsi vagyok,ha van kedved linkelj is a ruhádról
2014. júl. 4. 12:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Ahol én kölcsönöztem, már megszűnt, de a lányom koszorúslányruhái mindig a Göcseji útról vannak. Biztos, hogy jövőre a szalagavatós is onnan lesz :)
2014. júl. 4. 18:32
 2/4 anonim ***** válasza:
A Botfy Lajos utcában van egy kölcsönző, ami bezár(t), és kiárusítja a ruhákat. Nem tudom a nevét, de egy akkumulátor bolt is van mellette. Én ott vettem a ruhámat, 40 ezer forint volt kis táskával, abronccsal, boleróval együtt. Egy próbát megér, hátha vannak még jó ruhái.
2014. júl. 4. 22:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Zalaegerszegen már csak két ruhakölcsönző van. Glória (Göcseji út) Mary's (Arany Bárány). A Botfy utcai már két éve bezárt, Derzsi Klári féle is a Rákóczi úton. Ami az Arany Bárányban van az drágább, itt az oldala: [link]

A Glória egy varrónőé, aki külföldről hoz be ruhákat és akár át is alakítja neked. Levágja az uszályát, varr rá pántot, leszed egy csicsás virágdíszt. Baráti árai vannak és lehet nála venni klassz melltartót is.

2014. júl. 7. 21:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Rám annó a Göcseji úton úgy néztek, mint a véres rongyra, amikor mondtam, hogy nem kölcsönözni szeretnék, hanem vásárolnék egy ruhát. Nem is volt nagyon kedves a nőci, csak amikor mondtam, hogy jó, akkor körülnézek máshol is, akkor próbált visszatartani. A Mary's-ben vannak szép ruhák, de velük két ismerősöm is megjárta, az egyik nem azt a ruhát kapta, amit kiválasztott, mert mégis kiadták másnak, a másik csajszinak pedig csütörtökön telefonáltak, hogy az előző menyasszony kiégette a kiválasztott ruhát, így egy másikat kell választania.
2014. júl. 7. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!