Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek milyen ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen ez a karikagyűrű esküvőre? Tartós? Ilyenre gondoltunk nincs pénzünk aranyra.

Figyelt kérdés
[link]
2014. jún. 24. 17:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
71%

szerintem is legyen egyszínű, amúgy sem mutat jól a fehér és a sárga, szerintem.

A mi gyűrűnk ugyanez a modell :)

2014. jún. 24. 19:57
 12/17 anonim ***** válasza:

A második sokkal szebb :)

Nekünk pl. ezüst van (még), ugyan ezen az indokból

2014. jún. 24. 20:04
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy tipp: Nekünk wolfram van, szintén költségkímélő okokból, strapabíró, nem húzós az ára és évek óta tartó napi használat mellett sincs rajta se egy kopás, se egy mattulás. A nemesacél idővel karcolódni, sérülni fog, akár a titánium. Csak gondoltam hátha segít a döntésben. Sok boldogságot
2014. jún. 24. 20:47
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
a nemesacél gyűrűket nem szokták színezni, az ilyen kétszínűek önmagukban ilyenek, nem festéstől. nem kopna az első sem, csak baromi ronda.
2014. jún. 25. 07:47
 15/17 anonim ***** válasza:
44%
a wolframmal vigyázni kell, mi olyat rendeltünk, esküvő hetén csütörtökön jött meg, kb 2-3 számmal nagyobb volt, és olyan volt a színe, mint az anyacsavarnak... Szóval szerintem csak élőbe vegyetek olyat. Az igaz, sokkal nehezebben karcolódik
2014. jún. 25. 08:00
 16/17 anonim ***** válasza:

MI innen fogunk rendelni karikagyűrűt, és mi is elsősorban anyagi okok miatt.

[link]

2014. jún. 26. 14:15
 17/17 anonim ***** válasza:
orvosi acél. idővel az arany kopni fog. mi ezért választottunk sima orvosi acél arany színezés menteset és tartós.
2014. jún. 29. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!