Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Már csak egy hónap van hátra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már csak egy hónap van hátra az esküvőnkig de sajnos még nem találtam sehol egy normális cipőt. Szerintetek hol lenne még érdemes megnéznem?

Figyelt kérdés
Olyant szeretnék aminek nem 10cm a sarka :D hanem mondjuk max 4-5cm.
2014. jún. 23. 17:04
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Bizony az enyém hosszú, és tört fehér szintén :)
2014. jún. 23. 21:23
 22/27 A kérdező kommentje:
Igazából nekem mindegy a színe fehér vagy törtfehér, csak kényelmes legyen. :)
2014. jún. 23. 21:25
 23/27 anonim ***** válasza:
Az én ruhám is törtfehér volt és bordó cipőm volt. Miért? Mert az az egyik legkényelmesebb, legbejáratott cipőm. Szinte új volt akkor, pár hónappal azelőtt vettem, nem az esküvőre, de hülye lettem volna vadiúj drága cipőt venni, amiben alig bírom ki az esküvőmet. Ennyi. Amikor kérdeztem utána bárkit is, h tudják-e milyen színű volt a cipőm, senki se tudta. Egyetlen fényképen látszott csak.
2014. jún. 23. 22:47
 24/27 anonim ***** válasza:
Hát a földigèrö ruhásoknak könnyü :) ott tényleg nem kell nagy ügyet csinálni a cipöböl, a fö, hogy kènyelmes legyen. Nekem viszont nem földigèrö lesz a ruhám, így fokozottan oda kell figyelnem a cipöre, hogy a színekkel, stílussal, mindennel összepasszoljon.
2014. jún. 23. 23:03
 25/27 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem innen volt, mivel szatén bevonatú, így be sem kell törni!!! És egész nap nagyon kényelmes, nem töri fel a lábad. Mikor én vettem pont akciós volt az enyém :)

2014. jún. 24. 09:02
 26/27 anonim ***** válasza:

Először is nagyon nem mindegy milyen cipőt választasz, mint ahogy valamelyik válaszoló írta! Abban fogsz állni, ülni, mászkálni, aztán táncolni legalább 12 órán át a lábadon lesz! A legfontosabb, hogy kényelmesnek kell lennie, különben egy óra után másra sem tudsz majd gondolni, mint hogy mezítláb lennél. És persze szépnek is kell lennie, mert nők vagyunk, és ha tudjuk, hogy minden szép rajtunk, mi is jobban ragyogunk :)

A Tamaris cipőket én is csak ajánlani tudom. Sok volt már, és mindet szerettem. Ezen az outlet oldalon sokat találsz: [link]

A törtfehér ruhához nyugodtan nézegess nude színű cipőket is. Erről az oldalról még nem rendeltem, de a helyedben itt is nézelődnék: [link]

2014. jún. 24. 16:24
 27/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Most már csak sikerül vennem :)
2014. jún. 24. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!