Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már csak egy hónap van hátra az esküvőnkig de sajnos még nem találtam sehol egy normális cipőt. Szerintetek hol lenne még érdemes megnéznem?
Nekem innen volt, mivel szatén bevonatú, így be sem kell törni!!! És egész nap nagyon kényelmes, nem töri fel a lábad. Mikor én vettem pont akciós volt az enyém :)
Először is nagyon nem mindegy milyen cipőt választasz, mint ahogy valamelyik válaszoló írta! Abban fogsz állni, ülni, mászkálni, aztán táncolni legalább 12 órán át a lábadon lesz! A legfontosabb, hogy kényelmesnek kell lennie, különben egy óra után másra sem tudsz majd gondolni, mint hogy mezítláb lennél. És persze szépnek is kell lennie, mert nők vagyunk, és ha tudjuk, hogy minden szép rajtunk, mi is jobban ragyogunk :)
A Tamaris cipőket én is csak ajánlani tudom. Sok volt már, és mindet szerettem. Ezen az outlet oldalon sokat találsz: [link]
A törtfehér ruhához nyugodtan nézegess nude színű cipőket is. Erről az oldalról még nem rendeltem, de a helyedben itt is nézelődnék: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!