Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Honnan tudnék olcsón nadrág...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudnék olcsón nadrág kosztümöt rendelni esküvőre?

Figyelt kérdés
2014. jún. 21. 10:43
 1/7 gabriell88 ***** válasza:
0%
[link] a google a barátod :)én is innen néztem esküvői ruhát :)
2014. jún. 21. 11:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Első, ez kb. olyan volt, mint amikor én kiírtam egy kérdést egy konkrét cipőről, hogy honnan lehetne olyat, vagy hasonlót szerezni. Sok okos, segítőkész tahó meg beírta, hogy cipőboltból.
2014. jún. 21. 12:23
 3/7 gabriell88 ***** válasza:
A te kérdésed más, mert egy konkrét darabról kérdezel,de a kérdező olcsón szeretne nadrágkosztumöt.Nem egy kifejezett darabot.Mégis mit vársz erre?Se lakhely nincs megadva se semmi,mondhatom én, hogy Budapesten ez meg ez az üzlet vagy fehérváron amaz, ha Nyíregyházán lakik -.- online rendelés esetén pedig a google a barátod.Nem tahóságból írtam! én is onnan keestem ki olcsó mennyaszonyi ruhát.Szöveg értelmezése nem megy úgy látom.
2014. jún. 21. 12:55
 4/7 anonim válasza:
Szia, nekem van egy eladó nadrágkosztümöm, még szoknya is van hozzá, 1-2 alkalommal használtam csak. Sajnos kihíztam, így meg kell válnom tőle. Bézs színű, és M-L méretű, ha érdekel írj, küldök képet, árat, leírást, amit csk szeretnél. :)
2014. jún. 22. 10:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha csak az ár számít, a minőség nem, akkor szinte bármelyik kínai-boltból!

Ha meg a minőség is fontos, akkor keress a neten, vagy igényesebb turikban, ki lehet fogni jókat!

2014. jún. 22. 10:32
 6/7 A kérdező kommentje:
Szia,köszi,de nekem xl-es méret kellene..
2014. jún. 22. 20:26
 7/7 anonim válasza:
bonprix.hu
2014. jún. 23. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!