Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe került, hogy gyönyörűek legyetek az esküvőtök napján?
Értem ez alatt a ruhá(ka)t, fátylat, egyéb kiegészítőket, ékszereket, fehérneműt, kozmetikust, sminkest, fodrászt, körmöst, vagy bármit, ami még volt.
Tételesen, ha kérhetem. :)
Köszönöm.
Ez nekem is tanulságos volt... A szalagavatós ruhát is drágának találtam, de hogy 330ezerért.... jó ég.
22/N
Na majd kiváncsi leszek, nekem mennyi lesz :D Majd jövőre beírom :)
Cipő tuti sokba lesz, mert az én pici lábamra gyakorlatilag nem kapni, ezért készíttetni tervezem...
Csak tudnám miért kell azt lepontozni aki soknak találja a 330.000ft ruhát és 55.000-es cipőt...
Kiváncsi lennék azért hogy az a ruha és cipő hogy néz ki. :)
Úgyhogy ha nem nagy titok akkor mutasd már meg!
Nekem is pici a lában.
Mi elmentünk a Dr Lupo cipőboltba.Ott egyből találtam több 35-36-s cipőt! :)
Keress rá a neten :-)
Aki megteheti az csinálja ezt, semmi gond nincs ezzel. Bár azt nem értem, hogy miért ez a nagy kiakadás a ruha árára, mert szerintem vannak ennél sokkal durvább dolgok is.
A 300ezer forint nem olyan horribilis összeg egy esküvői ruháért, bár tény, hogy sokan nem engedhetik meg maguknak, vagy egyszerűen sajnálják rá a pénzt.
Mindkét nővérem 100-150ért bérelte a ruháját, a vételára 300-400ezer forint volt.
Tehát 300ért készíttetni egyet nem is olyan hihetetlen dolog.
24-es, köszönöm a tippet! :)
Igazából még annyi a gondom, hogy nem szeretem a tűsarkot, viszont nem földig érő ruhám lesz, mert nem hagyományos esküvőt tervezünk, így fontos a cipő. De az a gyártó, amelyiknek tetszik a cipője, és menne is az elképzelt ruhához, nem gyárt 36-os alatt... Körülményes vagyok, tudom... :D
Az én ruhám 200ban lesz, ez az utazási költséggel együtt lesz így kb., én is varratom, egy olyan darabot, amit már nem lehet bérelni sehol, mert "régi modell". A bérlése 320 lett volna anno 2 éve (igen, ez egy igényes, gyönyörű, márkás darab), ha kapható lenne, az új ára 6.000 dollár körül volt 2 évvel ezelőtt. Használtan 4.500-at kérnek érte, szóval, ha már beleszerettem, 200ezer forintból tökéletes, ha megvan. Ebben elvileg benne van a fátyol is. Cipőre egy 10est számoltam (szerintem kevesebb lesz), sminkes 9800 próbasminkkel és 3D műszempillával, fehérnemű 6ezer körül, fodrász csak 5, mert "csak" fonnia kell és el kell érnie, hogy megálljon a hajam estig úgy, ahogy reggel megcsinálja. Körmösöm nem lesz, ékszerre 15 körül szánok max, de láttam már 6-ért egy tökéletes nyakláncot, szerintem meg fogom venni.
A bőröves ruhát szívesen megnézném, kíváncsivá tett! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!